pondělí 15. května 2017

Dětská plastová skluzavka

Velice stabilní a odolná konstrukce. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Zjistěte, které produkty v kategorii Skluzavky na zahradu jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji!

Naše nabídka osloví každého! Nízká cena a doprava ZDARMA! Klouzačka je vyráběna vstřikováním, upevňuje se dvěma 5-6mm. Splňuje bezpečnostní certifikát EN 71.


Ideální nástupní výška je cca 1cm. Zelená plastová skluzavka určená pro hřiště a dětské sestavy s nástupní . Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Plastová skluzavka pro prima zábavu na zahradě, nebo u vody.

Všechny námi dodávané typy dětských skluzavek jsou vyráběné z odolného HDPE plastu. Proto vámi vybraná 4m a 3m klouzačka zůstane odolná vůči . Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Bočnice s madly a mohutné.


Skluzavku je možné lehce složit pro snadnější úschovu. Plastový zahradní nábytek je charakteristický svou vysokou pevností, snadnou údržbou. Díky použití UV filtrů je skluzavka stálobarevná . Tato skluzavka má dvě polohy.


Produkt není momentálně k dispozici. Kvalitní plastová skluzavka vyráběná holandskou firmou Universo, primárně je určena k dětským herním sestavám Hy-lan ale lze ji použít všude, kde . Zahradní skluzavka o rozměrech 120x56x75cm a váhou 6kg potěší a rozzáří . Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Skluzavka Paradiso je vyrobena z kvalitního lehkého plastu. Dopřejte jim tuto krásnou skluzavku za velmi nízkou cenu!


Výška cmŠířka cmDélka skluzné plochy. Skluzavky , prolézačky, Sety skluzavek , houpaček a dětských hřišť nebo Příslušenství ke skluzavkám,. O tyto skluzavky můžete doplnit dětské hřiště.

Dětská klouzačka je opatřena . Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního HDPE plastu a vyznačují se velkou pevností a velkou nosností. Houpačky a skluzavky výhodně v Eshopu HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky