pátek 12. května 2017

Sauna infrasauna

Je pro naše tělo lepší infrasauna nebo klasická finská sauna ? A je vůbec infrasauna zdravá? Shrnuli jsme pro vás pozitiva a negativa obou . Vyzkoušejte novinku v saunování. Infrasauna prohřeje vaše tělo a pozitivně působí na zdraví.


Užijte si relaxaci v pohodlí domova hodinu od přivezení.

Proceduru v infrakabině lze . Ohřátý vzduch se šíří saunou a následně ohřívá naší pokožku. U infrasauny je tomu přesně naopak. Využívá se infračerveného záření, které je . Základní rozdíl mezi finskou saunou a infrasaunou spočívá v principu výhřevu kabiny.


Ve finské sauně jsou zdrojem tepla kamna, ať už elektrická nebo na dřevo. Kupte si infrasaunu od Marimexu a užijte si skvělou pohodu a relaxaci po náročném dni. Doprava zdarma, akční nabídky.


Oba druhy saun tedy prohřívají tělo, ale jiným způsobem.

Zatímco u finských saun se používají cykly, kdy se střídá. Víte, jak se liší sauna a infrasauna ? Přečtěte si náš článek o rozdílech mezi finskými saunami a moderními infrakabinami a vyberte si řešení ideální pro vaše. Také infrasaunu představuje vyhřívací kabina, která je však vybavena keramickým infrazářičem a digitální řídicí jednotkou. Jsme český výrobce infrasaun (infrakabin) na klíč.


Kombinovaná sauna od SaunaSystem spojuje výhody tradiční sauny a infrasauny. Navrhujeme a vyrábíme kombinované sauny ve třech stupních výbavy. Sauny a infrasauny od firmy Dyntar. Vaše sauna, finská sauna , infrasauna i wellness se zárukou originality a kvality.


Výroba saun a prodej saun po celé ČR. Zatímco v sauně se tělo prohřívá díky výrazně vyšší teplotě okolního vzduchu . Pokud by měla infrasauna rodokmen, viděli bychom jejího dávného prapředka už v souvislosti s homo sapiens, který odhalil vazbu mezi . Milujete saunování a toužíte mít saunu doma? Nevadí, že bydlíte v paneláku, protože infrasauny mají kompaktní rozměry a nenáročnou montáž . Nevíte, zda si pořídit finskou saunu nebo infrasaunu ? Pak si přečtěte článek u nás, ve kterém se dozvíte hlavní rozdíly obou typů.


Máte chuť doma kvalitněji odpočívat a udělat něco pro své tělo? Nejste si jistí, zda je lepší sauna nebo infrasauna ?

Na vaše otázky máme odpovědi. Někteří lidé preferují saunování jedenkrát do týdne, jiní zase každý druhý den, ale najdou se i tací, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky