pondělí 15. května 2017

Privátní whirlpool

Privátní whirlpool ve 4Comfort. WELLNESS CENTRUM 4COMFORT přichází z inovací, vyvarujte se chlorované a jinak chemicky upravované vody, kde nikdy . Na jednotlivých sedátkách . Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Relaxačně – romantická noc s polopenzí a privátní návštěvou wellness centra hotelu SYNOT, kde strávíte neopakovatelné chvíle ve whirlpoolu při svitu svíček a. Prožijte romantický večer při svíčkách v soukromí privátní whirlpoolu a nechte se hýčkat tisíci bublinkami vody.

Navštivte náš privátní whirlpool Praha, vaši cestu k relaxaci. Whirlpool v privátní zóně poskytuje ničím nerušenou relaxaci v příjemném prostředí s úchvatným výhledem na Jižní Čechy. AVANA - privátní wellness, vířivka, sauna a masáž ve Zlíně.


Rezervujte si soukromou vířivku, sauny a masáže pro váš nerušený odpočinek. Moderní vířivka whirlpool ve Zlíně. Objednání pro jednotlivce i skupiny.


Zpříjemněte si váš wellness pobyt některou z našich privátních koupelí. Vyberte si kamennou Bali vanu, vířivou vanu či přivátní whirlpool a užijte si tu svou . V privátní části je pro Vás připraven whirlpool s několika sedátky, kde můžete vyzkoušet různé druhy hydromasáží a sami si je také ovládat.

Náš privátní klub Vám poskytne zázemí pro soukromé saunování a relaxaci ve vířivém. Whirlpool (vířivý bazén, spa) pomůže uvolnit napětí způsobené Vašimi. Saunu i whirlpool vždy poskytujeme v naprostém soukromí a hosté si můžou užít relaxaci ničím a nikým nerušeni. Nabízíme soukromou saunu, vířivku ( whirlpool ) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Uvolníte svaly a zklidníte tělo i mysl. Užijte si chvíli k lidu v naší privátní sauně. Wellness Centrum 4Comfort. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce.


Soukromé wellness v Šumperku. PRIVÁTNÍ WHIRLPOOL NABÍZÍ NIČÍM NERUŠENOU RELAXACI PRO PÁRY, ALE I SKUPINY PŘÁTEL… Vířivá masáž celého těla je dokonalou relaxací. Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Intimní osvětlení, klidná hudba i lehké občerstvení povyšují pobyt v privátním wellness.


Masážní vany neboli whirlpool jsou relaxační zařízení pracující na principu . Luxusní prostředí, vynikající ceny. Přijďte si k nám odpočinout a zrelaxovat.

Pondělí – Neděle 8:– 22:00. Le Charm je prostor přímo stvořený k odpočinku pro zamilované. Jedná se o naprosto privátní a diskrétní pokoj, ve kterém vás nebude nikdo rušit.


Velká sauna s ochlazovacím bazénkem a malá privátní sauna pro dva. Saunování je doporučováno nejen jako relaxační, ale i jako zdravotní prostředek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky