čtvrtek 11. května 2017

Montáž trampolíny

Nahlédněte do seznamu částí trampolíny pro identifikaci částí. Sprawdź listę elementów trampoliny i posegreguj je na . Montáž trampolíny strana 6. Základní techniky skákání strana 14. Tréninkový plán strana 15.


Doporučené příslušenství strana 16.

Návod na sestavení trampolíny - stručně, jasně, přehledně. Při montáži trampolíny si chraňte ruce a použijte pracovní rukavice. V pořadu Polopatě na ČT jsme vám představili trampolíny Marimex. Obecný návod na sestavení trampolíny CrazyJump.


Jednotlivé části trampolíny se v čase. Film zrobiony przy okazji składania trampoliny , proszę wybaczyć, że jest mało dokładny. Ujistěte se, že montáž trampolíny bude za všech okolností provedena podle.


Kvalita provedení (šití, konstrukce), Dobré. Velikost trampolíny: Dostatečná.

Odkazy na odborné recenze. Před sestavením trampolíny si pečlivě prostudujte tento návod. Po dokončení montáže všechny spoje zkontrolujte a utáhněte.


Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Trampolínu Vám odborně instalujeme a předvedeme její montáž. Na trhu dnes nájdete trampolíny, ktoré sú určené malým i veľkým. K montáži trampolíny nebudete potrebovať žiadne náradie.


Ponúkame kompletný servis: výrobu, dopravu, montáž , demontáž, uskladnenie trampolín a revízne správy. Na všetky naše trampolíny poskytujeme 5. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Videa k výrobkům exit a trampolínám Genius Surroundsafe.


Pred zostavením trampolíny si starostlivo preštudujte tento návod. Pripevnite tyče ochrannej siete ku konštrukcii trampolíny. Malou trampolínu o průměru metr . Vstupní otvor na trampolínu je zajištěn pevným zipem. Ochranné sítě MASTERJUMP.


Prakticky všechny typy trampolín lze pom? Následující fotodokumentace slouží .

Přestože montáž a demontáž trampolíny není nijak složitá, vyžaduje jistou dávku zručnosti a zkušenosti a zabere poměrně mnoho času.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky