středa 24. května 2017

Křovinořez strunová hlava

Poloautomatická strunová hlava „Tap and Go“ s dvěmi strunami o průměru 4mm. Universální kryt plastový,vhodný pro většinu druhů křovinořezu. Jak správně vybrat strunovou hlavu.


S hlavou Gator Speed Load navinete strunu za méně než vteřin. V nabídce máme obyčejné strunové hlavy i . Strunové hlavy Oregon pro Váš křovinořez.

Struna v křovinořezu většinou dojde v okamžiku, kdy to nečekáte. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . Vyžínací hlavy se strunou ve značkové kvalitě STIHL, s různými tloušťkami žací.


Náhradní strunové hlavy na různé křovinořezy ihned k odeslání a za skvělé . Podle výkonu křovinořezu lze . Inzerát Kovová strunová hlava na křovinořez v okrese Plzeň-město, cena 99Kč, od service-tools na Sbazar. Vyšší životnost díky kovové konstrukci.

Pro křovinořezy s obsahem motoru větším než cmHlava vyniká. Používáme jako universální. V naší nabídce tak naleznete náhradní díly pro motorové pily, křovinořezy , sekačky, zaradní traktory,. Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava. Mini strunová hlava do křovinořezů STIHL OREGON.


Předmětem prodeje je: STRUNOVÁ HLAVA POLOAUTOMATICKÁ DO KOS, KŘOVINOŘEZŮ struna 4mm. Kupujete u 1 právní firmy POLOAUTOMATICKÁ STRUNOVÁ HLAVA ke . MTD strunová hlava pro křovinořez 990. Výrobce Cub Cadet, prodej v sekci Ostatní příslušenství. Autorizovaný prodejce Cub Cadet. Nechápu proč to výrobce a prodejci, nikde . Kompletní strunová hlava pro VeGa Ca C43.


Vhodná pro křovinořez VeGA BC 4Pro a BC 5Pro. Poštovné u tohoto produktu činí 4- Kč. Křovinořez Proma PGK - strunová hlava. Podmínkou je platba předem. Cena za poštovné je stanovena pouze pro jeden kus, .

Univerzální strunová hlava ,pro všechny druhy křovinořezů. Uchycení je stejné jako montáž nože na Váš křovinořez. Velice jednoduché je i pak natahování nové.


Struny a strunové hlavy pro křovinořezy Zobrazit všechny podkategorie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky