pondělí 15. května 2017

Profesionální kadeřnické nůžky

Profesionální kadeřnické nůžky pro praváky, leváky i efilační. Stačí si jen vybrat s nepřeberného množství kvalitních výrobků značek Hasami, Jaguar, Dovo . Portfolio značky Jaguar zahrnuje celou škálu kadeřnických nástrojů. Můžeme Vám nabídnout velký výběr. Seznamte se s jednotlivými modely na .

Jedním z nejdůležitějších kadeřnických nástrojů jsou kvalitní nůžky. Kadeřnické nůžky Jaguar, Tondeo, Fuji, Yasaka. Nabízíme vám různé druhy nejkvalitnějších profesionálních nůžek z nejlepší oceli, různých. V našem e-shopu s kadeřnickými potřebami máme pro Vás připraveny značkové kadeřnické nůžky a břitvy pro profesionální použití. Pro výrobu použito 440řC, broušené . Diskový systém umožňuje variabilní a jemné nastavení.


Tyto ergonomicky tvarované jednostranné efilační nůžky jsou optimálním nástrojem profesionálního kadeřníka. Stříhací čepel zaručuje jednoduché odlehčení .

Ergonomicky tvarované nůžky vyrobené z nerezavějící oceli. Jedna strana je s mikroozubením, druhá . KASHO jsou vyráběny v Japonsku se značným podílem ruční práce. Tyto jedinečné produkty podpořené kvalitním. Popis: Prodám profesionální kadeřnické nůžky pro . JAGUAR Solingen PreStyle Ergo profesionální kadeřnické nůžky na vlasy 5´ . V naší nabídce naleznete kadeřnické hřebeny a kartáče, kadeřnické nůžky , profesionální kadeřnický nábytek, kadeřnické pláštěnky, depilační vosky, kadeřnické . Sculpby Grey Zebra - profesionální kadeřnické nůžky 5. Prodej nožů KAI a kadeřnických nůžek KASHO.


Japonské kuchyňské nože KAI a profesionální kadeřnické nůžky KASHO, produkty světového výrobce dosahují . Nůžky určené pro profesionální kadeřníky a školy, karbonová ocel, ostří s mikrozoubky pro rovný střih. Tyto profesionální kadeřnické nůžky dokážou, díky svému ostří, sestříhnout vlas tak , aby se netřepil. PRO FEEL JAPAN VICTORIA VTR13A-5. Rozměry: délka nůžek je cca cm.


Do našeho sortimentu patří kadeřnické potřeby i vlasová kosmetika. Ať už poptáváte profesionální kadeřnické nůžky , fény na vlasy, barvy na vlasy, jsme tu pro . Hladké nůžky slouží pro jednoduchý střih, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky