čtvrtek 18. května 2017

Polykarbonátové sklo

Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Prodej a rozvoz po ČR a SK. Je odolný proti nárazu – polykarbonát je 2– 300x odolnější než sklo , – 30x než plexisklo . Vzhledem sice připomínají sklo nebo plexisklo, na rozdíl od těchto materiálů jsou však prakticky nerozbitné.


Polykarbonáty patří mezi termoplastické polymery neboli termoplasty. Díky své dobré tepelné odolnosti, odolnosti proti nárazu a dobrým .

U nás můžete nakoupit různé polykarbonátové desky na míru. Rádi vám s výběrem polykarbonátové desky poradíme. Dutinkové (komůrkové) polykarbonátové desky - prodej široké nabídky termoizolační průsvistné krytiny.


V nabídce naleznete základní cenově dostupné modely . Rovněž skla ochranných brýlí, zejména vojenských s balistickou odolností jsou převážně vyrobena z polykarbonátu. Je lepší, polykarbonátový nebo skleněný skleník? Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek.


Platit můžete hotově i kartou.

Plný polykarbonát je o ľahší ako sklo. Ukončovací U hliníkový profil pro polykarbonátové desky 6mm, délka 6m. LANIT PLAST - velkoobcho maloobcho eshopy. Trapézové, vlnité, plné a komůrkové desky z polykarbonátu a ze sklolaminátu, plexisklo, polykarbonát , . Plné ploché a rovné polykarbonátové desky a plexiskla jsou určena zejména k. GUTTAGLISS DUAL je název pro široký sortiment polykarbonátových dutinkových desek, vyráběných vytlačováním.


Pro výrobu používáme výrobní linky s . Díky revoluční myšlence využití komůrkové . Ve srovnání se sklem se jedná o lehký a odolný materiál, ale i ten má svá specifika. Dutinkové polykarbonátové desky jsou vyrobené z nerozbitného polykarbonátu , který je vhodným materiálem pro zastřešení, prosvětlení a zasklívání. Dodáváme desky z plného polykarbonátu. Vhodné na skleníky, zastřešení pergol… Navštivte Koplast spol.


Gutta Guttagliss Dual polykarbonátové desky - jsou velmi odolné proti. Vzhledem k tomu, že se netříští, je jejich použití bezpečné i tam, kde sklo může působit . Mechanická zkouška pevnosti dutinkové polykarbonátové desky Akyver. Tepelně izolační stabilní desky s UV ochranou, jsou vyráběné z vysoce kvalitního termoplastického materiálu – polykarbonátu.


Desky jsou vhodné zejména pro.

Pro realizaci nových architektonických prvků je důležitou vlastností použitého materiálu jeho tvarovatelnost. K tomu přidejte výbornou propustnost světla, . Chcete vědět, jaké jsou výhody polykarbonátových či skleněných výplní? Vlnité a trapézové polykarbonátové desky WT prospekt . Komůrkové polykarbonátové desky Click prospekt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky