pátek 26. května 2017

Plavecký bazén letnany

AQUACENTRUM LETŇANY LAGOON. Pokud tedy chcete relaxovat i za krásného letního počasí , určitě zvolíte Letňany. Plavecký bazén Holmes Place.


Laguna je v provozu od r. Krytý plavecký bazén je opatřen bezbariérovým přístupem.

O čistptu vody se starají. K bazénu vede vpravo za recepcí zalomená chodba do písmene L. Pro návštěvníky je připraven metrů dlouhý plavecký bazén a mezi hlavní atrakce aqvaparku se řadí zábavné a masážní bazény. V areálu je dále fitnes, aerobik, spining, finská sauna. Samozřejmostí je tobogán . Ve sportovním centru Letňany LAGOON, Tupolevova ul.


Vedle 25metrového bazénu zde naleznete celou řadu atrakcí,.

Mezi nejoblíbenější pražská sportoviště patří plavecký bazén v Podolí. Pro radost z vody: hurá do aquaparku v Letňanech. Bazén a jeho blízké okolí by také již potřebovali lehčí obnovu. V bazénu sportovního centra Letňany LAGOON probíhají kurzy plavání pro rodiče s. Lagoon Letňany , Praha - Letňany. Využijte náš katalog plavání dětí Praha - Letňany a vyberte si to nejlepší pro vaše dítě.


Ti starší, kterým je bazén malý, pilují svůj plavecký styl v hotelu DUO. Aquacentrum nabízí krytý m dlouhý bazén, tobogán, dětský bazén, vířivku. Den jsme si v bazéně užili maximálně.


Aquaparky a plavecké bazény v ČR. Data nenalezena - Košík je prázdný. Oficiální název: LETŇANY LAGOON, s. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny. Odpočiňte si po náročném dni stráveném prací nebo prohlídkami města u bazénu , v sauně, na bowlingu nebo v posilovně ve Sportcentru Hotelu Duo v Praze.


Element Letňany vše co potřebujete máte za rohem.

Areálu dominuje metrů dlouhý plavecký bazén. Spádová konkurence plaveckých bazénů na město Sušice. Dvě autobusové zastávky v docházkové vzdálenosti minut a pravidelné spoje číslo 18 2a 2na metro Letňany. Zážitkový balíček v aquacentru LAGOON LETŇANY !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky