pondělí 22. května 2017

Privátní sauna praha 7

Sauna , relaxační místnosti a bar poskytují mnoho prostoru. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Wellness studio náležící k hotelu Extol Inn v Přístavní ulici v Holešovicích nabízí ( kromě privátní vířivky i se saunou ) masáže a vstup do veřejného wellness.


Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Případně je k dispozici i privátní sauna pro osoby na minut za 6Kč, každý. Představujeme: Leisure Club. Privátní vířivka pro 2–osoby se saunou.


Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Součástí zámecké privátní sauny je nově relaxační lůžko pro Váš dokonalý odpočinek! Užijte si ničím nerušenou relaxaci v privátní .

Vodní svět (PO – NE :– 23:00). Hotel Otakar finská sauna. Finská sauna pro 1-osob. JUMPING v neděli od 17:hod. Užívejte si privátní koupele, masáže pro dva, privátní sauny , whirlpool, to vše v té.


Pobočka: Infinit Maximus (11). Kč – min privátní sauny , prostěradla, ručníky, mýdlo, domácí limonáda. Archiv Luxurious, executive a standard kategorie mohou využívat fitness, saunu a vířivku s rezervací a bez dalších poplatků. Salon Věra je privátní relaxační salon v příjemném prostředí,. Praha 1 Pod altánem mapa.


Můžete si v soukromí užít finskou saunu , klasickou saunu a. Provozujeme relaxační centrum a nabízíme následující služby jako privátní sauna i finská a bio-sauna i vířivka pro dva Whirlpool či. Pro výraz privátní vířivka praha jsme našli 6výsledků na vyhledávači slev Skrz. Zobrazit místo Sauny Praha na větší mapě.


Dopřejte si ničím nerušené rozjímání v sauně, privátní vířívé koupeli, solárním studiu a při masážích v relaxačním.

Nenechte si ujít relaxaci v rustikální finské sauně , která je vyhřívaná na teplotu až stupňů Celsia. Malé privátní spa se saunou a vířivkou má kapacitu až pro osoby. Mimo kartičku MultiSport si můžete vychutnat ještě další služby, např. Prostěradlo a ručník obdržíte ke vstupu do sauny automaticky zdarma.


Pro tyto účely je Vám k dispozici hotelové relaxační centrum se saunou a vířivkou. Luxusní relaxační centrum nabízí široké spektrum služeb: finská sauna , bio sauna , bar, privátní místnosti, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky