středa 11. října 2017

Drtič shark

Unikátní celokovové drtiče větví a zahradního odpadu s extrémně odolnou konstrukcí. Drcení zahradního odpadu, větví a . Drtiče zahradního odpadu – online obchod. Hledáte drtic shark vetvi?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zpracují větve o průměru až cm.

Romane u drtiče bych postrádal funkci samovtahování, takže pokud zde obsluha láduje klacek do drtičky, do válcové jej založíte a . Zahradní drtič Shark kW - kvalitní celokovový drtič za super cenu. Například drtič Shark od české firmy Vares sice nevyniká oblými designovými křivkami, výkonný stroj s rychloběžnými noži a motorem 6 . OD JIŘIN AŽ K VĚTVÍM mm. Zpracovat současně stvoly z rajčat, jiřin, malin . Popis: je to dědictví po tchánovi drtič je vhodný na menší. W, 2V, CZ výrobek (Vares). Pořiďte si elektrický drtič větví VARES Shark kW k efektivnímu drcení napadaných a pořezaných větví.


Výhodou tohoto stroje je nadproudová a teplná ochrana motoru.

Drviče vetví spracujú drevený odpad na jemnú drť, ktorú je možné využíť ako kvalitnú mulč. Spracujú vetvy o priemeru až cm. Drtič zvládne zpracovat větve ze stromů a keřů, stonky. Jde o nejnovější model, který byl vyvinut pro potřeby malých a středních kompostáren. Tento drtič rozdrtí větve až do průměru cm.


Motor drtiče má výkon kW (230V). Nejvýkonější drtič s elektromotorem na trhu! Aukce Kč s dopravou Kč. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . SHARK - drtič zahradního odpadu kW.


Ostří řezné - nůž - pro drtič SHARK. Kč: skladem24Kč bez DPH. Elektrický zahradní drtič Shark. Drtič větví Vares Shark kW nejvýkonnější drtič.


Inovované plnící hrdlo s madlem. Systém snadného čištění, motorová . Snadno rozdrtí větve až do . SHARK Fruit kW je vyroben z nerezových materiálů, které zajišťují jeho hygienický provoz, pěkný vzhle vysokou odolnost a také dlouhou životnost stroje.

Tubus a drtící ústrojí tohoto vynikajícího pomocníka drtiče ovoce Vares Shark MEGALODON je vyrobeno z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky