čtvrtek 12. října 2017

Krytý bazén kopřivnice otevírací doba

KRYTÝ BAZÉN V KOPŘIVNICI (klikni pro zvětšení). Plavecký bazén (25m), dětský bazén se skluzavkou, finská sauna, řecká lázeň, masáže,. Celoročně mimo pondělí a letní prázdniny.


Těšte se na klasický plavecký bazén s délkou m, dětský bazén se skluzavkou. Vážení návštěvníci krytého bazénu ! Provozní doba během letních školních prázdnin.

Archiv Provoz letního koupaliště. K dispozici je plavecký bazén , dětské kruhové brouzdaliště s atrakcí a bazén pro neplavce s vodním tobogánem. Ke sportování a vodním radovánkám slouží padesátimetrový plavecký bazén , bazén pro neplavce s vodním. Vítejte na stránkách Krytého bazénu Frenštát pod Radhoštěm ! Pro děti je k dispozici dětský bazén se skluzavkou, finská sauna a řecká lázeň.


Otevírací doba Květen, červen - Po-Pá 9. O zahájení provozu krytého bazénu vás budeme včas informovat. Pracovní doba : PO až PÁ denně hodiny, Kontakt: Boris Ležák,.

Vás zvýhodněné vstupné, rozšířená otevírací doba , saunové ceremoniály. Cyklistické trasy, naučné stezky, lyžařský areál, zimní stadion, koupaliště a krytý bazén. Kite centrum Ostrava Příbor - landkiting Best . HAMMAMET GARDEN RESORT SPA - Tunisko - Hammamet. Kopřivnice v obrazech (Výstavy) od 18.


Nabízí venkovní i krytý bazén , soukromé neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Krajští policisté si případ vzhledem k výši škody převzali a do současné doby ve. Již V normální otevírací době Štramberské Trúby máte možnost nahlédnout do. EL MOURADI PORT EL KANTAOUI - Tunisko - Port El Kantaoui Cestovní agentura Šťastný den nabízí zájezdy do celého světa včetně zájezdů last minute. Pomůžeme Vám s výběrem zájezdu dle Vašeho přání - nabízíme pobytové i poznávací zájezdy do celého světa, exotiku, lyže, chaty a chalupy, wellnes a . Doprava: letecky Praha, Brno, Ostrava.


Michael - Mauterndorf - Lungau. Lärchenhof - Rakousko - Tyrolsko - Serfaus - Fiss - Ladis. V negativním pojetí, je volný čas jako zbývající doba celkového denního. Největší prioritou je kvalifikovaný dozor, následuje otevírací doba , . Váňův kámen, Bílá hora, Štramberk-pod Bílou h.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky