pátek 27. října 2017

Plašič kun schéma

Odpuzovač kun, plašič kun. Zde je blokové schéma zapojení: Jednoduchy. Blokove schema kvalitniho elektronickeho odpuzovace.


Výkonný ultrazvukový odpuzovač hmyzu, hlodavců a kun s periodickou změnou frekvence. Schéma ultrazvukového odpuzovače hmyzu, hlodavců, pavouků a kun.

Obvod odpuzovače s připojenou baterií, signálkou LED a vypínačem obvod zabudovaný. No takto, ja som jeden plašič začal asi pred 8mi rokmi stavať. Došiel som do fáze plošného spoja, a po vyleptani som skončil.


Další výsledky z webu svetelektro. Forumsfile=viewtopict=1Archiv Podobné 1. Prosím, neví někdo o schematu na nějaký tónový generátor, který by vybudil alespoň 3x 4ohm repro. Mohl by být lehce přeladitelný okolo 10 .

Zdravím obracím se zde na znalce problematiky reproduktorů. Chci si postavit plašič koček a psů. Na bázi UZ nad 18kHz a výše. Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače kun do auta. Ultrazvukový modul se zapojí podle se schéma zapojení.


Elektronický plašič myší a odpuzovač kun a hmyzu do sítě 230V. Dá se toto nějak ošéfovat? Jelikož jsem nikde nenašel el. Aby to bylo vše kompletní jako například v Amaterském rádiu vytvořil jsem ze schematu v Eaglu DPS.


Jednoho krásného dne zamnou přišel třídní učitel s prosbou jestli mu nevyrobím plašič na kuny z přiloženého schématu. Proto bych chtěl vyzkoušet namontovat ultrazvukovy plašič. Nemáte prosím někdo zkušenost se zapojením plašiče kun do CGrand 2. Druhá dle návodu svorka 1 . Plašič má dvě svorky jedna je na kostru(-).


Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač ( plašič ) kun a hlodavců do auta?

Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače? Chraňte své auto díky agresivním ultrazvukovým tónům. Kuny je vnímají jako nanejvýš nepříjemné a všemožně se jim vyhýbají.


Odpory rezistorů Ra Ruvedené ve schématu byly zvoleny s ohledem na tento. Porovnání cen plasic kun schema , srovnání cen plasic kun schema na portálu HLEDEJCENY. Tento vysoko kvalitný prístroj - odpudzovač kún do automobilov, odpudzovač kún do auta odpudzuje z vášho automobilu votrelca kunu.


Chybí: schéma ELEKTRONICKÉ PLAŠIČE MYŠÍ A PTÁKŮ, ODPUZOVAČE ŠKŮDCŮ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky