středa 11. října 2017

Rost 160

Máte rádi míru 1x 2cm? A nehledáte náhodou lamelové či laťkový rošt ? Máme nejrůznější rozměry roštů pro všechny zákazníky. Klasická masivní postel NINA z borovice s bezbarvým lakem je . V naší nabídce naleznete širokou škálu postelových roštů různých šířek, aby si každý zákazník vybral.


V této kategorii naleznete rošty s rozměrem 1x 2cm.

Lamelový rošt pevný 160x2MONNA je ideálny rám pre postele DEFY, RESKAPE, REST a GRAFIK. Jednoduchý laťkový rošt do postele o šíři 160cm. Svinovací laťkový rošt je opatřen textilními popruhy, které fixují danou rozteč jednotlivých latěk.


Hlavní výhodou laťkových roštů je v porovnání s lamelovými rošty. Klasické alebo polohovacie rošty z bukového alebo borovicového dreva. Vyberajte online alebo v jednej zo predajní.


Kvalitný pevný smrekový rošt. Luxusní postel MARS bez roštu a matrace, 160x2, D1- VÝPRODEJ Č. Jedná se o mírně pružný rošt , čímž redukuje tlak a zvyšuje .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Teploměr na rošt 1°C-210°C. Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku.


Vhodný pre všetky typy postelí s rozmerom 160x200. Je vhodný pro každý typ matrace. Tento dřevěný rošt je složený ze 14ti latí. Nastavení tuhosti lamel, ne. Polohování, bez polohování.


Dřevěná postel s matrací a roštem o rozměrech 1x 2je zhotovena z borovicového masivu, který je zárukou kvalitního a spolehlivého dřeva. Akční postel z masívu s matrací a roštem. Rošt tvoria ohýbané lamely . Laťkový rošt je vyroben z kvalitního dřevěného masivu.


Dodáváno ve smontovaném stavu . Každou matraci je třeba doplnit i kvalitním postelovým roštem. Postel Viki 1x 2s roštem - borovice. Matrace 1x 2- pro vaše pohodlné spaní nabízíme sendvičové matrace, PUR matrace, latexové matrace, BIO matrace nebo zdravotní matrace.


Mezi zákazníky oblíbená postel z masivu HERA nabízí jednoduchý design, který zapadne do každého interiéru.

Je ošetřena ekologicky nezávadným lakem, . Rozměr koberce (cm):, 160x230 . V nabídce máme další rozměry. Určený pro postele se šířkou 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky