středa 18. října 2017

Moli v kuchyni

Zatímco se kuchyní vesele třepotá další mol, zoufale přemýšlíte, odkud se vzal… Moly nebo jejich pavučinky najdeme v mouce, . S potravinovým molem se setkal snad každý. Ke kterému druhu právě ti vaši moli patří, není až tak důležité. Je jich totiž celá řada: mol obilní, zavíječ paprikový, zavíječ moučný, zavíječ . Moli v kuchyni — Polopatě, Moli, kteří se usídlí v potravinách, jsou pro vaši spíž a kuchyni hotovou katastrofou.

Bojovat proti nim se ale dá . Pokud se vyskytli v kuchyni , konkrétně ve spíži či skříňce, kde. Moli hledají bezpečný úkryt s dostatkem potravy pro své larvy, které se vylíhnou . Pokud si děláte doma zásoby mouky, cukru nebo ořechů, buďte obezřetní. O zásoby by vás mohli v mžiku připravit potravinoví moli.


Jak vyhnat potravinové moly z kuchyně. Zavíječe moučného, jemuž se říká také potravinový mol, si můžete přinést domů v pytlíku mouky z . Prosím poraďte, už asi měsíc a půl bojuju s molama v kuchyni , už jsem vyházela.

V obchodech prodávají jen na šatní moli , tak neporadím. Prídete domov z práce, otvoríte skrinku v kuchyni a vyletí na vás drobný hnedastý motýlik. Pre väčšinu gazdiniek je tento obrázok doslova . V kuchyni je to najmä moľa obilná, vijačka múčna, . Ale jsou to mršky nenápadné, a navíc se k vám domů mohou dostat i stejnou cestou, jako moli. Ve skříni jsem našla moly , které jsem zlikvidovala, ale objevili se znovu.


Potravinoví moli , kteří se s chutí pouští do oblečení ve skříni i veškerých druhů potravin ve spíži, jsou patrně noční můrou každé hospodyňky. Moli v domácnosti a jak na ně přírodně a efektivně. Dlho som hľadala spôsob, ako sa zbaviť molí v kuchyni a šatníku a teraz som ho našla a poradím aj vám. Kdo doma nikdy nezápasil s potravinovými moly , je šťastný člověk. Ten boj se vede v mé kuchyni už léta.


Proto tvrdíneexistuje otravnější hmyz než potravinoví moli. Vykliďte skříňky a velmi pozorně je prohlédněte. To platí o všech koutech kuchyně.


Moli kladou vajíčka i do rohů stěn a do zaprášených míst. Všechny potraviny jsem začala dávat do plechovek a sklenic a myslela si, jak jsem na to nepřišla.

A teď jsem našla v rýži,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky