pátek 20. října 2017

Deratizace potkanů

HUBENÍ POTKANŮ ve skladech, domech, provozovnách…. PROKAZATELNĚ majitel nebo správce domu deratizační zákrok nechat provést . Kč preventivní zákroky jsou vždy účinnější a levnější než řešení následků. Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů ? Na rozdíl od chemické deratizace nehrozí, že si myš či potkan zaleze na . Kromě jednorázové likvidace potkanů nabízíme také celoplošné a pravidelné deratizace.

Používáme nástrahy, které jsou bezpečné pro člověka, necílové druhy . Pochází původně z východní . Hubení potkanů provádíme po celé Praze a jejím okolí se 1 úspěšností. S hubením potkanů máme velké zkušenosti a jistě s námi budete spokojeni. Likvidace potkanů provádíme rychle, bezpečně, kvalitně a diskrétně. Nabízíme Vám 1 záruku na to, že likvidace potkanů bude úspěšná. Hřbet potkana je obyčejně šedohnědý, břicho světlejší, vyskytují se různé barevné odstíny i albíni.


Jedná se o živočicha původem z bažin, který potřebuje denně pít. Potkan nemá jednotné typické zbarvení.

V objektech se proto vyskytuje hlavně v suterénech a . Myši, krysy a potkani neopustili blízkost lidských sídel ani v době počítačů a. Ochranná a ohnisková deratizace se provádí v prvé řadě za účelem ochrany . Zkušenosti s deratizací krys, potkanů už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ve vybraných lokalitách Prahy začala plánovaná plošná deratizace stokové sítě.


Jako první je na řadě Praha konkrétně Václavské náměstí a . Pražské vodovody a kanalizace začnou za několik dní s plošnou deratizací kanalizační sítě. Hlodavcům nastraží postupně od dubna do října . V řadě větších měst začala plošná deratizace potkanů. Ti se i díky mírné zimě nebývale přemnožili. Například v Českých Budějovicích připadá . BODAS Šumperk nabízí deratizace , hubení potkanů , myší a jiných hlodavců.


V případě výskytu větší skupiny potkanů se vždy doporučuje kontaktovat profesionální firmu, která zajistí kompletní deratizaci postiženého objektu. Plošná deratizace se provádí pulzační metodou pomocí . Deratizaci provádíme mechanickou a aktivní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky