pátek 27. října 2017

Gastro zahradní nábytek

Sortiment produktů - židle, křesla, stoly, zahradní a restaurační nábytek , outdoor nábytek , dětský nábytek a spoustu jiných zajímavých doplňků. Gastro zahradní nábytek (gastro vybavení, gastro zařízení – jednoduše vybavení restaurace) jsou většinou jednodílné sady se stolem a dvěma lavicemi. Pestrý výběr za příznivé ceny! Gastro nábytek představuje nábytek na zahrádky hospo restaurací, penzionů a hotelů. Rozjasněte svoji zahrádku kvalitním ratanovým gastro nábytkem.


Vytvořte svým hostům krásné a útulné prostředí, kam se budou rádi vracet.

K naší nabídce patří vybavení hotelu, restaurační nábytek , kavárenské židle. Venkovní židle, zahradní židle. Kvalitní zahradní stolek z tahokovusvými rozměry vhodný i do menšího prostoru. V naší nabídce naleznete kompletní nábytkový sortiment pro veškeré gastro provozy.


Kovový zahradní nábytek - Přední výrobce kovaného nábytku v ČR IRON-ART. Konstrukce židlí a křesel u gastro setů je navíc řešena tak, aby se židle daly . Křeslo z hliníkovou konstrukcí opatřeno dvojitým textilním výpletem má nosnost 150kg. Někeré výrobky mohou být v externím skladu - dodání do druhého dne.

Výroba a prodej kovového, dřevěného a betonového zahradního nábytku , např. Velký výběr nábytku z teaku a ratanu, který vyniká řemeslným zpracováním, originalitou a kvalitou. Zahradní křeslo polohovací (poloh) pro Váš největší relax. Vyberte si odolný zahradní nábytek nebo zajímavé židle, stoly . Stoly, židle, barové židle, křesla, sedačky, lavice, zahradní nábytek. Ateliér Dako - česká firma s 21-ti letou tradicí nabízí kvalitní nábytek do restaurací a kaváren . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Dopřejte si do své zahrady nový kousek zahradního nábytku.


Gastro jídelní stoly z masivu Gastro dřevěné židle Gastro dřevěná křesla Gastro židle s pravou. Značka TEEK nabízí kvalitní slunečníky, venkovní nábytek a infrazářiče . Praktické zahradní skládací pivní sety, vyráběné z lepené spárové desky smrkového dřeva. Povrch upraven akrylátovým.


Maloobchodní i velkoobchodní prodej - deštníky, zahradní nábytek , polstry,. Náš sortiment zahrnuje jak jednotlivý zahradní nábytek , tak sestavy pro domácí i gastro užití. Speciální kolekce outdoorového a indoorového gastro vybavení je určena především pro profesionální restaurace a gastro provozy.


Originální design a profi . Naše výrobky získávají uplatnění jak u gastro (Horeca) zákazníků, lázní, solných. Umělý ratan přesně vyhovuje současnému trendu zahradního nábytku a to .

Ušetřete čas nákupem nábytku online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky