středa 11. října 2017

Bazénová roleta

Unikátní design, špičková technologie zpracování jednotlivých komponent, výkonné motory a . Bezpečné bazénové rolety s navíjející hřídelí a odolnými lamelami v mnoha barevných provedeních. Unikátním spojením je vytvořena plovoucí roleta dokonale zakrývající vodní plochu. Snem každého uživatele bazénu, ať venkovního nebo vnitřního, je bezstarostné koupání s co nejnižšími náklady.


Solární folie jsou určeny k částečnému ohřevu bazénové vody solární energií. Solární bazénové fólie k tomu využívá vzduchové bubliny, které slouží jako lupy a.

Popis: Prodám elektricky ovládanou roletu na bazén o velikosti . Dodáváme a montujeme zastřešení bazénu, lamelové zakrytí pro venkovní i vnitřní bazény, bazénová roleta a bezpečnostní krycí plachty na bazén. Hlavním stavebním prvkem bazénových rolet Aspar je lamela. Konstrukce lamel je uzavřená multi komora, která pluje na vodní hladině.


Tekutý čistič bazénových rolet odstraňuje z povrchu usazeniny vápníku a další nečistoty. Lze jej použít i pro čištění nerezových součástí bazénové rolety a okolní . Technický popis bazénového zakrytí. Možné umístění podhladinové rolety v bazénu: Roleta u dna bazénu - nejlépe ve výklenku, aby navinutá lamela .

Zastřešení bazénu lamelovými bazénovými roletami , zabrání pronikání nečistot, úniku tepla a zvyšuje bezpečnosti dětí v okolí bazénu. Prekrytie bazénov, zastrešenie bazénov, elektrické automatické rolety na bazény, kompletná starostlivosť na bazény len s nami. Zaručují bezpečnost vašich dětí a domácích . UV sterilizátor,automatické dávkovače,chlorinátory,salinátory, čerpadla . PVC plovoucí zakrytí bazénu pro venkovní a vnitřní bazény. Zapoměli jste při budování bazénu na bazénovou roletu ? Bazénové rolety pro zakrytí hladiny bazénu. Nebo v době výstavby vašeho bazénu roletové zakrytí bazénu nebylo?


Rolety Starline jsou vyráběny dle požadavků zákazníka. Jejich konstrukce je navržena tak, aby otevírání a zavírání bylo jednoduché, tiché, pouhým stlačením. Naše automatické rolety s navíječem v bazénu nabízejí bezpečí, estetiku, tepelnou izolaci a ochranu před rozvojem řas a dalších mikroorganismů. BAZÉNOVÉ ROLETY - pridať foto Prekrytia hladiny bazénu. Možnosti prevedenia zakrytia.


Lamelové zakrytie bazénov je určené na chránenie obsahu bazénov . Velmi tiché motorové navíjení plovoucího lamelového krytu hladiny bazénu. Zabraňujú odparovaniu vody a chemikálií, uchovávajú naakumulované teplo v bazéne .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky