pátek 20. října 2017

Plašič hmyzu

Lapače, odpuzovače a plašiče hmyzu. Nabízíme lapače hmyzu za výhodné ceny. Dodání do hodin pouze u MALL. PRC ODPUZOVAČ, PLAŠIČ MYŠÍ, JINÝCH HLODAVCŮ A HMYZU. Přišlo léto a jedinou radost z krásného počasí vám kazí komáři a.

Odpuzovače hmyzu BIOLIT RAID Savifin SRL DIFFUSIL a další. Pokud máte doma nezvané hmyzí návštěvníky a chcete se jich nekompromisně. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Weilong Dětské sedátko se stříškou Sun Attraction - Baby seat with cover Urus Dívčí bunda.


Hledáte odpuzovač hmyzu a hlodavců? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Elektronický odpuzovač hmyzu a hlodavců je moderní prostředek, který Vás navždy zbaví nezvaných hostů.

Výkonný ultrazvukový odpuzovač hmyzu , hlodavců a kun s periodickou změnou frekvence. Hlodavci a hmyz (včetně komárů) jsou alergičtí na vysoké kmitočty . Elektronický, ultrazvukový odpuzovač hmyzu a hlodavců s adaptérem do zásuvky 2- 240V. Plašomyš, odpuzuje krtky, myši, kuny, potkany a jiné škůdce. Jak to vlastně má fungovat: plašič komárů vytváří zvuk vysokého kmitočtu,. Mýty o protivné letní havěti: co se o hmyzu povídá a není to pravda.


Díky ultrazvuku, který vydává spolehlivě odpudí veškeré hlodavce nebo obtížný hmyz. Ultrazvukový plašič hlodavců a hmyzu , 2V, 4m- Zbavte váš dům nežádoucích škůdců (myší, krys, mšice atd). Jednoduchým zapojením do zásuvky se . Riddex odpuzovač hmyzu a hlodavců za 14Kč. Tato nabídka od prodejce pavjak byla archivována dne 20. Zbavte sa moskytov, múch, ôs, sršňov a iného obtiažneho lietajúceho hmyzu pomocou tohto vysoko kvalitného elektrického lapače hmyzu.


Velice praktická věc, hlavně v létě, když máte okno otevřené celou noc nebo jdete pod stan. Všechen hmyz , jako například komáři nebo jiná havěť, opravdu . Odpudzovače hmyzu BIOLIT RAID Savifin SRL DIFFUSIL a ďalšie. Prišlo leto a jedinú radosť z krásneho počasia vám kazia komáre a nepríjemný.

Najúčinnejší spôsob ako sa zbaviť hmyzu a hlodavcov. Funguje 1 bez zápachu a neuvoľňuje do ovzdušia škodlivé chemikálie. Opakovaně si ve vaší zahradě, domě, chatě či automobilu dávají dostaveníčko nezvaní hosté, jakými jsou toulavé kočky a psi, vysoká a černá zvěř, ptáci, hmyz ,. Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava. Nedokážete sa zbaviť nepríjemného hmyzu a hlodavcov?


Vyskúšali ste už všetko možné. Zbavte váš dům nežádoucích škůdců (myší, krys, mšice atd). V teplém počasí nás často obtěžuje dotěrný hmyz, před kterým Vás ochrání ultrazvukový plašič hmyzu a hlodavců.


Elektrický plašič hlodavcov a hmyzu Riddex. Tento přístroj vydává silné sirénové pulzující .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky