úterý 31. října 2017

Markýza výsuvná

Ptáte se, jak je to možné? Můžeme nabídnout našim zákazníkům zajímavé a nízké ceny výsuvných markýz právě proto, že jsme přímí. JSME SPECIALISTI NA VENKOVNÍ STÍNĚNÍ A NEUSTÁLE PRO VÁS ZDOKONALUJEME NAŠE VÝROBKY . Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Vyrábíme několik typů výsuvných markýz od menších rozměrů určených k zastínění výloh nebo teras u rodinných domů po velké markýzy , které dokáží zastínit .

Díky možnosti zakrytí i extrémně . Praktický upevňovací systém výsuvných markýz umožňuje jejich montáž na stěnu i na strop. Nosná konstrukce je tvořena výsuvnými rameny se standardním . Prožijte krásné odpoledne v příjemném stínu venkovní markýzy STELA. Její konstrukce zajišťuje . Celohliníková uzavíratelná konstrukce rámu s látkovou výplní a elektronicky výsuvným mechanismem zabezpečující komfortní ovládání.


Výsuvné markýzy patří mezi nejznámější systémy ochrany proti slunci. Chcete zastínit větší prostor?

Výsuvná markýza s kloubovými rameny KLASIK Vám to splní! Kdy zvolit markýzu bez kazety? Schovejte se do stínu výsuvné markýzy , která bude ladit s okolím.


Nabízíme markýzy bez kazety, polokazetové i kazetové a více než krásných vzorů látek. Markýzu mám krytou přesahem střechy. Užívejte si atmosféru léta a relaxujte v příjemném stínu markýzy ISABELA. Kazetová markýza Isabela je elegantní sluneční clona se zaoblenou kazetou vhodná . Kazetové markýzy dokonale zastíní váš balkon nebo terasu. Dodáváme a montujeme výsuvné markýzy německého výrobce WAREMA v nejvyšší kvalitě.


V nabídce máme standardní, polokazetové a kazetové markýzy. Plachta vyrobena z polyesteru 280g. Poslouží i jako pěkný designový doplněk Vašeho bydlení. Designový a precizně zpracovaný ochranný box je využíván jako estetický prvek stavby, který chrání látku výsuvné markýzy i její mechanické díly před . Oblíbená výsuvná markýza STOBAG AZUR je nejprodávanější typ základních markýz bez krytu.


Za příplatek můžete markýzu doplnit o krycí stříšku nábalu. Klasické markýzy s výsuvnými rameny a bez kazety.

Tradiční funkční prvek protisluneční ochrany, který nikdy nezklame a vždy vytvoří na jakékoliv terase . Uchycení, boční úchyt ramen. Ramena jsou vyrobena ze speciální hliníkové slitiny. Rozumíme lidem, kteří kladou na markýzy vysoké nároky.


V HORNBACHu najdete dokonalou venkovní markýzu na váš balkon či terasu. Pořádnou ochranu před deštěm představují terasové markýzy , tzv. Ovládání mechanické klikou nebo elektrické pomocí motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky