čtvrtek 28. června 2018

Děcká hřiště

Nabízíme a montujeme dětská hřiště , skluzavky, houpačky, prolézačky, hrací sestavy a dětské zahradní domky. Dětská hřiště , dětské skluzavky a houpačky . Kvalitní dětská hřiště , dětské hřiště z nejlepších materiálů. Vše, co dělá děti štastnými.


Prodáváme dětská hřiště jak pro soukromé účely, tak pro veřejná prostranství.

Na výběr je nepřeberné množství herních věží se skluzavkami a pískovišti, různé . FLORA SERVIS - tradiční český výrobce dětských hřišť. Jsme česká firma s více než 25letou tradicí. Díky tomu máme značné zkušenosti s výrobou a výstavbou . Jediná dětská hřiště na českém trhu vyrobená z modřínu – povětrnosti nejodolnější domácí jehličnaté dřeviny. Nová aktuální internetová aplikace a web o dětských hřištích na území Prahy.


Stránky jsou tvořeny interkativní mapou s filtry, pro snadné vyhledávání. Naší specializací jsou služby pro dětská hřiště , pro něž dodáváme houpačky, kolotoče, skluzavky, prolézačky, doplňkový sortiment apod.

Prostorné dětské hřiště situované na klidném místě v parku Královská obora - Stromovka je rozdělené na tři části, pro mladší děti, pro starší děti a sportovní . Certifikovaná hřiště pro školky, školy, zahrady či parky. Vyrábíme kvalitní vybavení dětských hřišť za skvělé ceny. Tématická hřiště, Věžové sestavy, Lanové a lezecí prvky a další.


Společnost PALIS Plzeň, spol. Stavíme dětská hřiště pro města, obce, mateřské a základní školy, mateřská centra, parky, ZOO atd. CZ - Výlety a zábava s dětmi. Dětské hřiště určené pro malé děti najdete uvnitř bloku domů. K hřišti se lze dostat dvěma podchody z ulice Bayerova, nebo asfaltkou z Dřevařské.


Naše dětská hřiště a široká škála našich herních prvků pro dětská hřiště umožňují atraktivní hru dětí všech věkových kategorií. Přírodní dětská hřiště ale samozřejmě najdete i tam, kde to zná skoro každý – třeba v Krkonoších nad Špindlerovým Mlýnem. U horní stanice lanovky na . Písek, skluzavky, prolézačky, houpačky. Odpočinková zóna v Neulingerově ulici - v blízkosti radnice.


Hřiště před bytovým domem na Nivách je vybaveno typizovanými dětskými herními prvky pro děti od let. Herní prvky jsou osazeny houpačkovou sestavou se .

V uplynulých letech byla provedena obnova veřejně přístupných dětských hřišť v Písku a jeho přilehlých částí podle schválené koncepce. Pro děti jsou tu houpačky, klouzačka,. Dřevo je tlakově impregnováno proti hnilobě zdravotně nezávadnou látkou wolmanit, která je schválena jako hygienicky nezávadný prostředek pro dětská hřiště.


Hřiště naleznete na vrcholu Městské hory vedle Medvědária. Vybavení: Houpadlo dvou-pružinové veverky, pískoviště, trubky pro přesýpání . Seznam dětských hřišť na ulicích: Purkyňova, Družstevní Družstevní 1 Zahradní 2a, Svitavská 1 Svitavská ,Větrná - 1 Na Vějíři 2- Na . Hledaný výraz: Zodpovídá: Rozsah vyhledávání podle typu: vše, složky dokumentů, dokumenty, organizační složky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky