středa 27. června 2018

Parní lázeň

Parní sauna je teplá mlhová lázeň (cca 45° C, vlhkost až 1), podobná sauně. V porovnání s klasickou saunou však není tak horká a je mnohem vlhčí. Oproti klasické sauně je teplota v páře nižší a. V Turecku parní lázeň nebo-li „Hamam“ přežila tisíce let, a tím vzniklo i používání pojmu „Turecká koupel“.


Pod pojmem “ parní sauna” rozumíme vlhkou teplou lázeň. Před vstupem do parní lázně proveďte řádnou očistu těla vodou a mýdlem.

Pokud vám horký a suchý vzduch v sauně nedělá dobře, můžete vyzkoušet třeba parní lázeň nebo aromatickou biosaunu. Používali je už Aztékové, Mayové, severoameričtí indiáni, . Pozitivní účinky: Vedle příjemných pocitových a . Vdechováním přírodních vonných par a esencí se . Dopřejte si na dovolené dávku ozdravné relaxace a prohřejte si tělo až do morku kostí. Její teplota je nižší než ve finské sauně, pohybuje se kolem 45°C. Horká pára je vhodná při onemocnění dýchacích cest a revmatických potížích.


Je doporučována také při . Tím se zásadně liší od sauny.

Parní lázeň zajistí, že se vaše starosti vypaří raz dva. Název parní sauny vychází z tureckého „Hamam“ neboli parní lázeň. Jedná se o teplou vlhkou (mlhovou) lázeň (cca ° C, vlhkost až 1 ), podobnou . Sůl očistí kůži, stimuluje krevní oběh a zmírní dechové . Solná parní lázeň - v lékařských kruzích je dobře znám zvláštní hojivý účinek solí již po mnohá staletí. Turecké parní lázně jsou provozovány shodně jako ostatní parní lázně s teplotami v rozmezí od ºC do ºC a se 1 vlhkostí. I po technologické stránce . Klima je v ní však jiné – mnohem vlhčí a ne tak horké.


Tělo se zahřívá pomaleji než při relaxaci v sauně a vlhkost vzduchu . Tělo se nezahřívá tak prudce jako při saunování a vlhkost vzduchu . Fi Wellness nabízi finskou saunu, parní saunu, odpočinkovou zónu a profesionálně. Lázeň je vytvořena pomocí horkých lávových kamenů a nachází se v . Je to příjemné místo, kde se lze dobře vypotit, . Podél skalních imitací, které upomínají na keltské kultovní místo . Přijďte se ponořit do oázy klidu a harmonie v . Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ parní lázeň “ – anglicko-český slovník a vyhledávač anglických překladů. Ubytovací zařízení Slovensko - parní lázeň , bezplatná rezervace, žádné vedlejší náklady. Zásady použití a chování v parní kabině.


Návštěvník parní lázně je povinen uposlechnout pokynů obsluhovatele.

VÍCE INFORMACÍ O PARNÍ LÁZEŇ. Teplota v páře je nižší než ve finské sauně, pohybuje se v rozmezí . Parní kabina pro osob s možností dávkování vonných esencí. Vstup do sauny je zahrnut v ceně vstupného do kryté části Vodního ráje. Zcela ojedinělá procedura probíhá v dřevěné parní kádi.


Lázeň je nejpřirozenější a nejefektivnější metodou očisty a detoxikace organismu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky