středa 6. června 2018

Repasované zahradní traktory

Zahradní traktor , traktůrek Viking 15HP, 92cm. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů ZAHRADNÍ TRAKTOR. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Oblast: Příbram, Sedlčany, Dublovice, Chramosty, Benešov. NEJVĚTŠÍ PRODEJCE POUŽITÝCH TRAKTOR Ů. NEMUSÍTE NIKAM JEZDIT, ZAVOLEJTE A MY PŘIVEZEME TRAKTOR AŽ K VÁM DOMŮ !

Nabízíme servis zahradní techniky, repasovanou zahradní techniku se zárukou až měsíců! Akce na podzim – sleva až - výprodej vystavené . Použité anebo předváděcí zahradní traktory , malotraktory a příslušenství se slevou. Stroj z bazaru není dobrá volba a hlavně v případě kdy se v tom moc nevyznáte. Výkon stroje není směrodatný pro trávu týdny starou a pod.


Repasovaný japonec nebo nový číňan posts 14. Malotraktor se zakladačem trávníků a mulčovací. Z následující fotogalerie si uděláte představu o sekačkách, zahradních traktorech a jiných .

Robustní, odolné, kvalitní, vzdorují náročným podmínkám i zacházení. Prodej, servis a pronájem repasované zahradní techniky. Nabízíme traktory , sekačky, křovinořezy, rotavátory, postřikovače. Servisy zahradní a zemědělské techniky v Znojmě. Opravy motorových pil, sekaček, zahradních traktorů , kultivátorů, křovinořezů atd.


Chybí: repasované Kvalitní zahradní traktory české výroby značky Starjet, mulčovače. Archiv Podobné Český zahradní traktor Starjet a mulčovač Crossjet. Prodáváme a servisujeme české zahradní traktory , sekačky, zahradní sekačky Starjet a mulčovače Crossjet. Monika Ďuráčová - kvalitní servis a pronájem repasované zahradní techniky, traktory , sekačky, křovinořezy, rotavátory, postřikovače - Lechovice, Znojemsko . Hydrostatická převodovka pro travní traktory - repasovaná.


Nabídka traktorů , sekaček, pil, křovinořezů, rotavátorů a . Kubota uvádí na trh zcela novou řadu traktorů MGX, která jsou speciálně navržena tak, aby práce farmářů byla ještě rychlejší a efektivnější. V našem internetovém bazaru se zahradní technikou, nabízíme prodej použité. Hardoxové dno a šneky, požadavek na výkon traktoru je 90koní, homologace na silníční provoz, vzduchové brzdy,.


Bazar online, inzerce zdarma. Zemědělská, zahradní , lesní a komunální technika je nabízena ve velkém. Proto není potřeba naše traktory repasovat nebo opravovat, jsou totiž plně funkční.

Celý stroj nový – repasované součásti nejsou přípustné. Obratný a výkonný stroj s manuální převodovkou a robustním nosným rámem z . Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.


Z tohoto důvodu není potřeba naše traktory repasovat nebo opravovat, jsou totiž vždy . There are no products in this category. V podnikové prodejně naleznete ucelený sortiment zahradní techniky VARI- HONDA,. Rozšířený sortiment o Seniorské Elektrické Vozíky a traktory SECO GROUP. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky