pátek 29. června 2018

Tousek pohony

TURN UP, do 350kg, do 0m. Hlavní pozornost je u naších řídících jednotek věnována jednoduchému. Kované a tahokov ploty jsme doplnili o moderní oplocení typu okenice, které . Protože jde o venkovní řešení určené do jakéhokoliv počasí, je žádoucí vybrat kvalitní pohon , který vydrží, například set pro posuvnou bránu tousek Pull T8.


Tousek TURNset pro posuvnou bránu Použití Pomocí pohonů Tousek Turn mohou být automatizovány nové nebo již stávající křídlové brány.

V katalogu nemáme podrobnější informace o pohon tousek. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Brousíme pil a hoblovací nože. Vyrábíme vrata, vrátka, mříže, přístřešky, ploty. Nabízme Vám servis pro všechny typy automatických pohonů pro vrata, brány a závory.


Toto se týká především pohonů značek:. Zabýváme se prodejem a montáží automatických pohonů garážových a průmyslových vrat, bran a dveří.

Automatické pohony od firmy Tousek - to jsou automatické pohony s dlouhou životností a bezchybnou funkčností. TOUSEK , - odborný servis. Všechny modely Pull T jsou sériově vybaveny masivní kovovou . Velký LCD displej, textové menu, provozní logiky, automatické vyhledávání koncových poloh, . Uživatelský návod ovladačů Tousek RS438Size: (10KB) . Pohon pro všechny druhy posuvných bran.


Tousek Pull Tzostava pre posuvnú bránu Dizajnové kvalitne vykonaná brána. Spolupráce s rakouským výrobcem pohonů Tousek. Pojízdné terasy navázaly exkluzivní spolupráci s rakouskou společností Tousek. Pohony Tousek jsou na základě své pokročilé technologie a své kvality používány a vysoce ceněny v celém světě. Vysoká životnost a nejmodernější elektronika . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. V případě zájmu jsme schopni dodat ovládání vrat, bran i . Nabídka elektromechanických a elektrohydraulických pohonů pro křídlová, posuvná i garážová vrata, závory do délky metrů a okenní pohony.

K bránám nabízíme pohony od značek Tousek , nebo SOMMER (TRIDO), které lze sladit na stejný dálkový ovladač od garážových vrat. Využijte akčních nabídek. Pohony posuvných bran řady Pull T dodá potřebnou dynamiku každé bráně. Převodovka z tvrzené oceli zajistí nejvyšší spolehlivost, tlakově odlité hliníkové tělo . Externí dvoukanálový přijímač Tousek pro pohon vrat a bran TRS4K2.


Nabízíme dodávky pohonů pro vrata - mechanické i hydraulické pohony. Prodám pohony pro křídlovou bránu. Jedná se o 2ks pohonů Tousek - Turn s výkonem 350W, pro dvě křídla do 600kg (3Kg na křídlo), průjezdová světlost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky