čtvrtek 7. června 2018

Zahradní pergoly a altány

V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum . Prodej dřevěných zahradních altánů , pergol a dřevníků a dalších dřevěných produktů pro dům a zahradu. Kvalitní materiál a doprava po celé ČR! Navíc nabízíme možnost osobního odběru nebo levně dopravu po celé ČR!


K výrobě zahradních altánů používáme pouze smrkové, velmi kvalitně opracované dřevo.

Stěny altánů i pergol mohou být bez výplně nebo uzavřeny zábradlím, ozdobnými trelážemi . Do kategorie pergol začleňujeme i moderní altány z různých materiálů (dřevěné, plachtové) nebo úžasné zimní zahrady , které Vám rádi zhotovíme i na zakázku. Umístit dřevěné altány či pergoly na zahradu není se společností Vetas (která se na zahradní pergoly a altány specializuje) vůbec žádný problém. Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly , altány , garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky. Období od jara do podzimu je pro stavbu pergoly nebo altánu ideální.


Pergoly , altány , garážová . Tyto venkovní stavby by měly vzdorovat výkyvům počasí a zároveň . Samozřejmostí je i speciální výroba altánů.

Rádi Vám připravíme cenovou kalkulaci na míru, neváhejte nás kontaktovat! Nabízíme Vám kvalitní zahradní pergoly. Dřevěné pergoly slouží např. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů pergola. Nůžkový stan altán pergola horní centrální střed.


Zahradní altány a pergoly : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pojem pergola se používá v několika významech, ale primárně se jím označují zahradní stavby různých charakterů. Rozhodli jste se pro stavbu altánu nebo pergoly a hledáte inspiraci?


Pro altány , jakožto drobné zahradní stavby platí to samé. Tesařské práce: pergoly , altány , stavební práce spojené s výstavbou či rekonstrukcí krovu, dřevěné individuální bednění, zahradní domky, palubkové obklady a . Altán je menší ozdobný přístřešek, který je zastřešený a slouží zejména k odpočinku a relaxaci. Bývá umístěn na vzdálenějším konci zahrady.


Sníte o své vlastní dřevěné pergole nebo zahradním altánu ? Pomozte nám váš sen splnit a využijte našich služeb. Dodávka a montáž pergol a altánů pro Vaši zahradu. Výroba zahradních domků na míru.

Vyrábíme okna, specializujeme se také na pergoly a altány , dveře, zahradní domky a garážová stání pro auta. Dále vyrábíme kuchyně, schody a schodiště, . Happy Green, zahradní pergoly HI nebo třeba V- GARDEN. Zahradní loubí, pergola , altán i besídka, všechna ta označení patří menší, zčásti otevřené a zastřešené stavbě. Zpříjemní pobyt na zahradě. Zajišťujeme jak tesařské, klempířské tak pokrývačské práce.


Máme zpracovaný bohatý zahradní program pro zahradní dřevostavby PERGOLY KUČERA. ZAHRADNÍ DOMKY VÝROBA A PRODEJ. Zahradní pergoly a altány jsou ideálním místem k odpočinku a relaxaci. Na výrobu používáme kvalitní masivní smrkové dřevo.


Všechny viditelné plochy jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky