pátek 22. června 2018

Úklidová chemie

V této kategorii naleznete profesionální chemii. Tato chemie a úklidové prostředky nalezne uplatnění nejen při úklidech v úklidových firmách, ale v mnoha . Archiv ÚKLIDOVÁ CHEMIE Zde jsou uvedeny chemické přípravky pro strojní mytí a čištění tvrdých i měkkých podlah a jejich konzervaci. Dále pak sortiment přípravků . Naše společnost na veškeré úklidové práce používá výhradně ekologicky nezávadné nebo ekologicky šetrné čistící prostředky tuzemské nebo . Nabízíme úklidovou chemii anglické firmy PREMIERE PRODUCTS, která vyrábí ucelenou řadu chemikálií určených k profesionálnímu i domácímu použití.

Dávkovač chemie - funkční pěnotvorný s pistolí a hadicí Doprodej. Dvou-funkční dávkovač s pistolí na pěnu. FLOORSAN SUPER 10KG FLOORSAN PRO 10KG RALEX 10KG PUREX T 10KG PUREX T 40KG. Prodej kvalitní úklidové chemie od ověřených výrobců a vybavení na úklid a údržbu.


Používáme léty osvědčené úklidové prostředky a úklidovou chemii v souladu s příslušnými požadavky na daném pracovišti. Veškeré používané prostředky a . Hypoalergení mycí prostředek na nádobí s . Zabýváme se profesionálně nanotechnologiemi pro čištění a ochranu povrchů materiálů.

Profesionální úklidová chemie. Nanopěna,nanotechnologie,Liberec,čištění,detailing. Fispo CHEM - kanceláře 25L. ISTÍCÍ CHEMIE DO PODLAHOVÝCH AUTOMATŮ Vlastnosti: nízce pě. Každá oblast, ale i každý povrch má své specifické požadavky a nároky.


Ku příkladu dezinfekční přípravky jsou potřebné v citlivých oblastech, jako jsou . V této sekci naleznete čisticí prostředky určené k čištění koberců, čištění čalounění, na mytí podlah a na mytí toalet a koupelen. V kategorii Úklidová chemie. KRYSTAL SYPÍSEK - abrazivní sypký čistící písek. Přípravek je určen k čitění kuchyňských dřezů, nádobí, kouperlnových van, umyvadel a . Díky této vlastnosti jsou velmi šetrné k čerpadlům a sacím motorům úklidových strojů všech značek.


Ani jeden z prostředků neobsahuje čpavek a po jeho použití. Koncentrované čističe pro profesionální úklid průmyslových objektů , kanceláří, restaurací, hotelů, škol, institucí apod. Dostatečná úklidová chemie by tedy rozhodně neměla chybět na žádném pracovišti, které chce docílit dobrých výsledků.


Jestliže potřebujete doplnit vaši výbavu . Prostředek na mytí ploch odolných proti účinkům vody. Zejména se doporučuje pro čištění mramoru, lastrika a kamenných podlah.

Výrobce, Název výrobku, Hodnocení, Dostupnost, Porovnání, Cena s DPH. Bezchlórová dezinfekční a bazénová chemie , jedná se o vodou ředitelné polymery, které aktivně ničí bakterie, viry a plísně. Naše výrobky jsou šetrné ke všem . Je z čeho vybírat – přípravky na okna, podlahy, nábytek, toalety a další povrchy, také speciální prostředky do úklidových strojů a dezinfekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky