středa 27. června 2018

Vířivka havířov

Wau mít sám pro sebe celé wellness na hodiny je skvělé, vířivka skvělá, parní. U nás v Relax Havířov najdete privátní wellness centrum, solnou jeskyni, . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Relaxační a wellness centra Havířov a okolí.


Provozujeme wellness centrum s finskou saunou, vířivkou a parní lázní.

Luxusní vířivka v Havířově ke krátkodobému pronájmu solidním mileneckým párům. Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Načerpejte novou energii v našem wellness clubu ve finské nebo infra sauně, při masáži, . Těšíme se na Vás v Hotelu Rudolf v Havířově :-).


Užijte si víkendový pobyt v relaxačním clubu a příjemném prostředí Hotelu Rudolf v Havířově V ceně je . A když se budete chtít schovat před celým světem, poskytneme vám útočiště v relaxační zóně: fitness, másáže, odpočinek ve vířivce. V naší vířivce používáme bezchlórový bazénový přípravek pro dezinfekci vody.

Nově přidáváme za příplatek 100Kč do naší vířivky vonné esence a vířivka má také funkci aromaterapie. Hotel Relax se nachází v centru Havířova a nabízí komfortní ubytování ve vkusně. Nedílnou součástí hotelu je relaxační centrum, kde je k dispozici vířivka , . Odpočiňte si po náročném dni nebo si dopřejte romantický zážitek!


Azyly pro milence v Havířově - hodinové hotely ve městě Havířov. Najděte si útulné hnízdečko lásky milenecký azyl blízko Ostravy. Jedním z velmi příjemných způsobů relaxace je koupel ve vířivé vaně. Hledáte, kde je whirlpool v Havířově ? Vyberte si ze všech sportovišť na sociální síti pro sportovce - SportCentral. Relax centru – masáže, fitness, infrasauna, vířivka.


Hodinový pronájem vířivky v HAVÍŘOVĚ pro 1-osob za 1Kč! Vychutnejte si báječnou relaxaci v bublinkách s slevou! Hotel Relax, Havířov - Wi-fi, Pobyt s pejskem do kg, Snídaně - rezervace. Hotel Rudolf se nachází v zelené části Havířova , metrů od Koupaliště Šárka.


Vířivka je ideálním místem pro . Nabízí wellness centrum s masážemi, vířivkou a klasickou i parní saunou.

Kvalitní regenerace je základ pro všechny sportovní výkony. Jsme partnerem hokejistů AZ Havířov. Navštivte Hotel Rudolf a užijte si pobyt v Havířově.


Těrlicko 9 Těrlicko - Havířov. Jedinečnou příležitost sledovat hokej z vířivky nabízí svým fanouškům AZ Havířov ve spolupráci s firmou Ariva. Havířov - Sauna, wellness. Fitness, solná jeskyně, solárium, vířivka ,. Slevy na wellness, whirlpool a saunování.


Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky