úterý 19. června 2018

Maserské lehátko

Profesionální dřevěné a hliníkové skládací masážní lehátka Balnea, Tandem a RestPro za přijatelné ceny. Nejširší výběr modelů a barev na trhu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar: Lehátko.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Vám bude hůře masírovat, budete mít. Skládací masážní lehátko s bytelným rámem z masivního bukového dřeva,.

Dřevěný skládací lehátko reahabilitační - masérský stůl LEMA-2vyrobené z tvrdého . Skládací lehátka jsou s hliníkovou konstrukcí nebo dřevěnou konstrukcí. V závislosti na vaších potřebách nabizíme skládací stoly . Diskuzní fórum - masážní lehátka. Informace o masážích v Praze, . SPORTline masážní lehátko Taisage 2-dílné dřevěné, krémově žlutá.


Jaké masérské lehátko zvolit? Lehátka masážní skládací - Přednosti naší firmy proč si u nás lidé kupují lehátka masážní je: - čes.

Masérské lehátko , prodej masážních pomůcek. Zesílení pomocí ocelových lanek a dvou jistících kolíků na každé . Kupte masážní stoly a získáte slevu na masérský kurz tejpování v nejlepší. Představujeme Vám, dle názoru zákazníků, nejlepší masážní lehátko ve své třídě. Podrobný popis: Kvalitní lehátko , které složíte během pár vteřin.


Zároveň si ho oblíbíte pro svoji jednoduchost a profesionální zpracování. Krásné minimalistické lehátko s elektricky nastavitelnou výškou a hydraulicky nastavitelným úhlem zádové opěry. Vhodné do moderních provozoven, které chtějí . Vysoce odolné profesionální masérské lehátko s polohovatelnou částí, pohodlná kvalitně polstrovaná plocha potažená syntetickou kůží, nastavitelná výška, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Polster - výroba nábytku, sedacích souprav, masážních stolů, masážních lehátek , masážních židlí a dalších produktů.


Kosmeticko- masérské lehátko je výškově polohovatelné na každém konci zvlášť, což umožňuje sedací část naklonit dozadu pro pohodlný posed. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie drevene maserske lehatko. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Luxus je od jiných lehátek odlišné tím, že má vyšší čalounění . Skládací přenosné masérské lehátko vyvinuté a vyrobené v Německu s velmi lehkou konstrukcí z eloxovaného hliníku. Dva páry stabilních a výškově .

Z nabídky masážních lehátek můžete vybírat z několika druhů či barevných provedení. Masážní stůl s elektrickým zdvihem. Lehátka disponují robustní konstrukcí, která má nosnost 2kg.


Přenosné, skládací, masérské lehátko. Možnost regulace min a max. Nohy jsou dřevěné, plocha na. Dostupné dvě barvy, bílo zelená, černo červená.


V našem sortimentu naleznete kosmetická lehátka , masážní lehátka , pedikérská křesla, kosmetické židle a taburety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky