pátek 15. června 2018

Výroba saun

TRADIČNÍ ČESKÝ VÝROBCE SAUNY , INFRASAUNY A DALŠÍCH. Společnost Vital Trend vstoupila na český trh s jasným cílem – zaměřit se na péči o zdraví . Vyroba-saun Archiv Podobné Jsme výrobci luxusních saun na míru a zastupujeme světové značky typizovaných saun Espoo a Domo. Navrhujeme optimální řešení domácího i veřejného . Produkty společnost vyrábí ve vlastním moderním výrobním závodě, kde kvalifikovaní odborníci kladou důraz na přesnost a kvalitu nejen při výrobě , ale i při .

Finské sauny, infrasauny, komerční a domácí sauny. Výroba Sauny bude provedena ve Finském městečku Muurame blízko měta Jyvaskyla. Sauny na míru více o saunách Infrasauny na míru více o infrasaunách. Tradice a zkušenosti získané výrobou saun za více jak let působení na českém trhu. Návrhy, výroba , prodej a montáž finských saun a infrakabin pro veřejný i privátní sektor.


Saunabau Loukota - to je prodej a realizace saun. Vyberte si mezi širokou nabídkou saun k realizaci nebo si ji můžete postavit úplně sami. Finská sauna na míru- sauna domácí i venkovní, výroba saun.

Značková prodejna sauny HARVIA. Nabízíme infrasauny, parní a finské sauny, materiály a dřevo pro stavbu, prodej a výroba sauny , domácí a komerční. Výroba všech typů saun na zakázku po celé České republice. Vyrábíme sauny externí, inerní i sauny pro veřejné prostory.


Více jak desetiletá tradice bez . Výroba a predaj suchých sáun , infrasáun a parných sáun. Výroba , predaj a montáž sáun a infrasáun - vírivé vane, masážne vane, masážne boxy. Realizujeme sauny a wellnes prvky v domácnostech i wellnes centrech.


Máme širokou řadu pozitivních referencí a proklientský přístup. Již let plníme vaše přání. Za dobu naší činnosti jsme zrealizovali veřejné a domácí finské sauny pro mnoho provozů. Výroba saun na míru je pro nás radostí z vytváření krásného díla.


Každý zákazník má jiné požadavky a představy, jak by měla sauna vypadat. Slovenský výrobca, dodávateľ a odborník na fínske sauny a infrakabíny ( infrasauny). Montáž a doprava po celé ČR.


Společnost SAUNY SALUS Vlastimila Sládka má dlouholetou tradici nejen v České republice.

Od svého počátku se specializujeme na vývoj, výrobu a prodej. Firma FI-SA Sauny je popredným výrobcom sáun , infrakabín a dodávateľom wellness zariadení na slovenskom trhu. Tylo Sauny , Helo Sauny , Aquavia, Wellness . Producent saun , łaźni parowych oraz kompleksowe wyposażenie SPA.


Právě proto naše firma zaujímá přední místo ve výrobě suchých saun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky