úterý 26. června 2018

Vířivé koupele

Lázeňská procedura - Celková vířivá koupel : Již po více než dva tisíce let lidé využívají léčebných i relaxačních účinků hydroterapie. Koupelový nepěnivý olej speciálně vyvinut pro perličkové a vířivé vany. Pouhý pobyt ve vodě výrazně ovlivňuje dýchání, funkci žláz s vnitřní sekrecí a je probouzečem energie pro cévní systém a látkovou . Vířivé a perličkové koupele.


Multifunkční vana určená pro vířivou a perličkovou koupel v přírodní minerální vodě o teplotě - °C Vám v kombinaci s chromoterapií navodí požadovanou.

Vodoléčba - perličkové a vířivé koupele. V rámci individuálního programu rehabilitace můžete absolvovat různé formy vodoléčby. Perličky provádějí mikromasáž kůže, . Dodáváme nepěnivé olejové esence do vířicích van a whirpoolů. Oblíbené vonné kompozice skladem v našem . Při koupeli dochází k masáži dolních či horních končetin proudem vody proudící pod tlakem z trysek.


Neméně účinnou léčebnou péči vám poskytne technologicky vyspělá vířivá. Kromě celotělové vířivé koupele aplikujeme také vířivou koupel částečnou na .

Vzduch vháněný do trysek na dně vany vytváří malé bublinky, podobné perličkám, ty způsobují . Při omlazující proceduře v podobě přísadové vířivé koupele si můžete vybrat z celé řady přísad na bázi koupelových solí. Je jen na vás, jestli dáváte přednost . Sedací vířivá lázeň CASCADE je výrobek určen především k masáži dolních končetin. Je však konstrukčně uzpůsoben tak, že kromě toho umožňuje částečně i . Středa, Čtvrtek, - 1hod. Zvláštností této koupele je šetrný postupný pomalý vzestup teplot ve vaničkách.


Privátní koupele ( vířivky ). V příjemném prostředí naší privátní zóny si můžete užít hydromasážní, přírodní bylinné solné či také aromatické olejové koupele. V koupeli udržované na konstantní teplotě by se teoreticky měla teplota organizmu. Zpříjemněte si váš wellness pobyt některou z našich privátních koupelí.


Vyberte si kamennou Bali vanu, vířivou vanu či přivátní whirlpool a užijte si tu svou . Neurofyziologické aspekty Kombinace šetrného dráždění mechanoreceptorů, případně termoreceptorů, me- chanické . Patřík nim parafínové obklady a koupele, které jsou dnes již téměř výhradně. U vířivé koupele je rovný proud nahrazen jedním nebo více proudy s menším . Při aplikaci teplé koupele dochází zároveň k relaxaci svalstva, zvyšuje se.

Po koupeli klient odpočívá v suchém ovinu. V BIBI Salon a Spa používám italský SPA přístroj zn. Iv San Bernard a využívám znalostí získaných na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky