úterý 26. června 2018

Parní sauna doma

Parní sauna je naopak příjemná a snesitelná pro většinu lidí, protože v ní panuje nižší teplota (kolem 50°C), zato velmi vysoká vlhkost. K čemu je to vlastně dobré? Tak se může ptát jen ten, kdo saunu či parní lázeň neokusil.


Pára se hodí nejen na vaření, ale je příjemná a prospěšná i pro naše tělo. Příjemně ho prohřeje a pročistí, podobně jako sauna.

Saunu si můžete dopřát i doma. Tím se totiž vytvoří pouze parní náraz pro zvýšení intenzity pocení, ale parní sauna tak nevznikne. Sauna doma je skvělá příležitost jak podpořit zdraví a kondici. A ti, co mají rádi vlhký vzduch, si možná vyberou parní lázeň. Domácí sauna – dokonalá relaxace u vás doma.


Proto patří domácí parní lázeň k dražším variantám domácího saunování. Parní vyvíječ je určen pro každého, kdo si chce zřídit svou vlastní parní saunu. V sauně nebo v parní lázni se díky teplotě a vlhkosti zpřístupní .

Zde je teplota jen o málo vyšší, než je teplota těla (max. 60°C) a vlhkost vzduchu je bezmála stoprocentní. Doma si parní saunu můžeme pořídit v podobě . Je wellness doma i vaším tajným snem? Můžete mít doma malou saunu s polévacím vědrem, ale i rozsáhlejší relaxační zónu. V čem je saunování doma výhodnější?


Bio sauna neboli Aroma či Bylinná sauna je kombinací finské a parní sauny. Lavicový polystyrenový profil EPS sedáku pro parní saunu, model BBH. Můžete je použít doma , nebo venku - na zahradě, na terase nebo u bazénu. Realizujeme sauny a wellnes prvky v domácnostech i wellnes centrech. Máme širokou řadu pozitivních referencí a proklientský přístup.


Vy můžete mít svou parní kabinu u Vás doma ! V katalogu nemáme podrobnější informace o Přenosná parní sauna. Jsou vlastně kombinací sprchy a vlhké sauny – parní koupele. Tento druh saun není vhodný pro osoby trpící vysokým nebo kolísavým krevním.


Saunovat se můžete doma i venku. Být doma neznamená hloupnout.

Petr Jelínek: „spíše parní lázeň popř aromatické sauny jako třeba právě bylinkovou“. Finské sauny, infrasauny, komerční a domácí sauny. Dále si ujasněte, zda-li chcete saunu suchou (švédská) nebo parní (finská) a pro kolik osob má být sauna určena.


Materiály a vybavení sauny . Finská sauna bývá rozpálená na až stupňů Celsia, v parní komoře je „jen“. Než vyrazíte do sauny , nechte doma všechny šperky, které by se na tělo . Chcete-li si doma postavit či instalovat saunu, máte mnoho. Dnes existuje několik typů saun, z nichž každá je něčím specifická a na člověka. V parní sauně se doporučuje zůstávat až minut, poté je dobré se. Stále více lidí si doma zařizuje vlastní domácí wellness, jehož . Jaké má blahodárné účinky na náš organismus parní sauna?


A kdo vám ji postaví přímo doma ? Zamilovali jste se na první pohled do keramické mozaiky parních lázní na. Pobyt v tomto typu sauny rozhodně není omezen pouze na terapii párou samotnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky