pondělí 10. března 2014

Bazén marimex orlando 4 57 x 1 07 m

Po koupací sezoně ho není. Celkový objem vody v bazénu , m3. Po kúpacej sezóne ho nie je.


Stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s . Velký bazén z ocelového plechu jehož předností je mimo jiné i snadná údržba a jednoduchá montáž.

Je vyrobena z měkčeného PVC v modré barvě. Plechový nadzemní bazén Marimex Orlando 57 . Je dodávaný se skimmerem . Prednosťou bazéna Orlando je stabilná a pevná konštrukcia, galvanizovaná bazénová stena, široká . Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plechu, jehož povrch je opatřen galvanizací. Velký a prostorný nadzemní bazén , stěna bazénu je vyrobena z ocelového plechu s antikorozní úpravou, koupí tohoto bazénu uděláte radost celé rodině, . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Vyrobená z mäkčeného PVC v modrej farbe . Rozměry a typ bazénu : Průměr bazénu : m Výška bazénu : m Hloubka. Víceúčelové zastřešení POOL HOUSE Marimex. Bazén určený pro povrchovou montáž. Oblíbený bazén s novými rozměry.


Typ: bazénový komplet Typ konstrukce: ocelová Tvar: kruh Rozměr ( m ): , Hloubka ( m ): 1. Byl částečně zapuštěn (cca. cm) a obsypán kačírkem. Plášť je místy na povrchu vnitřní . Konstrukce, Ocelová stěna. K bazénům Orlando lze připojit snadno i pískovou či kartušovou filtraci podle vašeho výběru. Náhradní fólie Marimex vhodná pro bazény o velikosti m. Objednajte si náš bazén Orlando , ktorý je vhodný pre všetkých, ktorí chcú mať komfort zapusteného bazéna, ale nechcú utrácať veľa peňazí.


Orlando , 57x,m slouží k výměně při poškození stávají. Nadzemní bazény Orlando mají pevnou konstrukci. Produkt Fólie Marimex Orlando - náhradní modrá , 57x, 07m výrobce:.

Skimmer Olympic pro nadzemní a zapuštěné bazény Marimex Orlando slouží k odstraňování nečistot z hladiny. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových. Barva Modrá Průměr bazénu m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky