úterý 11. března 2014

Bazén intex 4 57 x 1 22m

Bazény INTEX x 22m jsou zahradní, samonosné, nadzemní bazény pro povrchovou montáž. Včetně kartušové filtrace 3. Tento nadzemní bazén Intex Easy Set s nafukovacím horním límcem potěší každého člena rodiny. Klasika mezi nadzemními bazény.


Bazén Intex Easy Set patří mezi velmi oblíbené bazény již delší dobu. Užijte si léto na vaší zahradě!

Bazény Intex Metal Frame sestávají z modré fólie a podpůrné kovové konstrukce. Bazén má nafukovací okraj, který zaručuje tvar . Porovnávajte ceny a ušetrite až do ! Krásne a horné letné dni na záhrade Vám pomôže spríjemniť jednoducho zostaviteľný bazén Intex. V príslušenstva nájdete filtračnú pumpu, schodíky, kartušový . Bazén Florida , 57x, s pieskovou filtráciou ProStar 3. Rozbalené krabice, bazén nebyl používán, viz.


Zaujal Vás produkt, máte dotaz k ceně?

Osobní odběr na pobočkách. Bazén INTEX Metal Frame x 32m je zahradní bazén s kovovým. Nafukovací bazén Intex je určen pro nadzemní montáž.


Stačí pouze nafouknout horní prstenec a . Jedná se o největší rozměr . INTEX Bazén Tereza x 5m bez príslušenstva. Vybavte si zahradu moderním zahradním bazénem s kovovou . Typ konstrukce: nafukovací prstenec. Zpříjemní celé rodině horké letní dny a zajistí spoustu . Krásne a horúce letné dni na záhrade Vám pomôže spríjemniť jednoducho zostaviteľný bazén Intex s nafukovacím lemom. Bazén SWING Max , 57x,07m.


Bazén Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Bazény Steel Pro jsou bazény s opěrnou konstrukcí po obvodu bazénu.


Nadzemní bazén , rozměr 4. Jednoduchá montáží a nízká cena jsou hlavní přednosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky