čtvrtek 13. března 2014

Řez jabloní video

Your browser does not currently recognize any of the video formats. Jabloně - ukázka jarního řezu štíhlého vřetene jabloní od výsadby do patnáctého roku. Výklad a řez Jan Urbánek, Židlochovice.


Chcete vědět jak na řez jabloní ? V tomto videu najdete postup jak na to.

K péči o ovocné dřeviny patří i pravidelný řez ovocných stromků a keřů. Pokud se chcete dozvědět jak správně dělat. Jarní řez ovocných dřevin je pro správný růst a budoucí úrodu stromu velmi důležitý.


Letní řez jabloní , přednosti a úskalí. Odstraňujeme části letorostů, celé letorosty, výhony nebo větve v korunách stromů během vegetace jabloň. Právě teď nastává nejvhodnější doba, abyste ze starých jabloní a hrušní odstranili.


Přinášíme videonávo s jehož pomocí řez zvládne každý.

Názorné video , které vás detailně seznámí s uměním správného stříhání ovocných stromů. Zkušený sadař předvádí na. Výměna kuchyňské pracovní desky — Řezané květiny — Home made — Proměna staré kuchyně — Řez ovocných stromů — Bílé krátkosrsté . Kdy přesně prořezat jabloně , hrušky, . Praktickou ukázku řezu ovocných stromů naleznete v přiloženém videu Jak.


Jak na řez jabloní , hrušní, angreštu či rybízu, aby byla bohatá úroda. U jabloní , hrušní, rybízu či angreštu je ideální řez v předjaří, pokud nemrzne. Jarný rez ovocných drevín je pre správny rast a budúcu úrodu stromu veľmi dôležitý. Ak sa chcete dozvedieť ako. Viete, ako správne tvarovať jabloň a slivku, tak aby ste sa dočkali bohatej úrody?


Pozrite si naše praktické video s radami odborníka. V únoru a březnu, před začátkem vegetace, provádíme tzv. Jelikož jabloně a hrušně patří mezi nejčastěji pěstované ovocné stromy, zaslouží si více pozornosti i po stránce řezu.


Každoroční prořez koruny . Podle požadavků skupin druhů, druhů a odrůd.

Golden Delicious´-´Rubín´. Jabloně , hrušně , švestky a jiné ovocné stromy do vyšších poloh. VIDEO - střih nasazených ovocných stromků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky