pátek 28. března 2014

Soukromá sauna praha

Máme připravené krásné prostředí, kde můžete jít s partnerem i . Diskrétní soukromá vířivka a sauna v Praze Smíchov. Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních.


V prostorné saunové kabině ze světlého dřeva může pohodlně rozjímat dvě až sedm osob. Dovolte, abychom Vás pozvali do příjemného a originálního prostředí o ploše 180m² Sauna Praha 7.

Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Finská sauna - Sauna klub ve Finské. To je ta správná volba - přijďte si náš vyzkoušet! Krásné prostředí, klidná atmosféra, čistota samozřejmostí.


Velká sauna s ochlazovacím bazénkem a malá privátní sauna pro dva.

Saunování je doporučováno nejen jako relaxační, ale i jako zdravotní prostředek. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Kč – min privátní sauny , prostěradla, ručníky, mýdlo, domácí.


Vám předá ke zcela soukromému užívání. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Jedna z nejlepších saun v Praze.


Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Praze. Vhodné pro firemní a soukromé akce, . Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce s kapacitou pro 1osob na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní. Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v . Nečeká Vás tu jen privátní sauna, ale i privátní vířivka a aromaterapie. Soukromá sauna Praha Vám nabízí luxusní relaxaci.


Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat. Dopřejte si relaxaci v privátním wellness.

Užijte si kvalitní masáž, soukromou saunu či lázeň s výběrem z koupelových solí. Připravíme pro Vás příjemné . Wellness Ďáblice, Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky