středa 19. března 2014

Víceúčelové hřiště

ClassicZabýváme se výstavbou sportovních hřišť k různým sportovním účelům. Nabízíme sportovní povrchy pro fotbalová, tenisová a atletická hřiště. Provádíme výstavbu, rekonstrukce a údržbu víceúčelových hřišť a sportovních areálů. Navrhneme efektivního řešení víceúčelového hřiště dle Vašich požadavků . Součástí hřiště je i betonová tribunka a osvětlení.


Popis, Předmětem projektu je výstavba víceúčelového hřiště s umělým povrchem.

Velkou výhodou je v podstatě provoz sportoviště . Pronájem a možnost rezervace. Nachází se mezi areálem základní školy a výletištěm. Hřiště primárně slouží k výuce žákům Základní a . Objednávky přijímá: Pan Václav Novák.


Cena za pronájem sportovního areálu včetně . Při ZŠ a MŠ Hutisko-Solanec je nově vybudován sportovní areál, který nabízí: malý kurt pro nohejbal a volejbal . Sportovní areál při ZŠ a MŠ Hutisko-Solanec.

Výstavba víceúčelového hřiště v Mladých Bukách. Image Image Image Image Image. Hřiště slouží k těmto hrátenis, volejbal, nohejbal a fotbal.


Správcem víceúčelového hřiště je paní Františáková Petra, Lidečko čp. Víceúčelové hřiště Mladé Buky. Koncem září bude ukončena oprava hřiště za základní školou na na víceúčelové hřiště s umělým povrchem. Toto hřiště bude určeno nejen pro děti ZŚ a MŠ, ale . Máme bohaté zkušenosti s projektováním i realizací vícelúčelových hřišť na klíč. Specializujeme se na čištění, údržbu a servis sportovních povrchů, popřípadě . Fotografie víceúčelového hřiště Resortu Brdy.


Pokud ano, máte u nás možnost využít nově vybudované víceúčelové sportovní hřište. Zpestřete například Vaši firemní oslavu a uspořádejte turnaj v nohejbale, . Vstup na hřiště je na vlastní nebezpečí. Naše multifunkční hřiště se nachází uprostřed nejkratší in-line dráhy. Zahrát si zde můžete různé sporty díky . Nájemce je povinen uvést při odchodu hřiště do původního stavu.


Na sportovišti je povinen dbát opatrnosti a předcházet vzniku případných úrazů a škod.

Hřiště má umělý povrch a nachází se vedle objektu RZ Laguna. Do provozu bylo uvedeno 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky