úterý 25. března 2014

Venkovní koupaliště praha

Venkovní a vnitřní bazén, rehabilitace, tobogán, sauna. Koupaliště Divoká Šárka – Praha 6. Plavecký areál stadionu Slavia Praha krytý plavecký bazén o velikosti 25m, v letních měsících je tento krytý bazén uzavřen a je otevřen venkovní 50m dlouhý . Zrekonstruované koupaliště na sídlišti Ládví. Předělaný bazén má 30×1metru s dostatečnou hloubkou pro plavání. V areálu se nachází stánky s . Prahy nebo si zahrát ping-pong, beach volejbal badminton či petanque.


Nabízí se tak otázka, kam jít v Praze za koupáním. KOUPALIŠTĚ LÁDVÍ a STÍRKA hledá brigádníky na pozice: brko. Máte rádi přírodní koupaliště nebo venkovní bazény?


Dáváte přednost sportu, zázemí pro děti či dobrému jídlu? Máme pro vás tipy na letní koupání v Praze. FACEBOOK KOUPALISTE PRAHA.


Otevření se uskutečnilo 1. Pobavte se kousek od centra, v klidném a zalesněném prostředí v srdci Žižkova na Praze 3. Termín ukončení letního provozu bude upřesněn v. US - Plavecký stadion Podolí. Ostrov Štvanice, venkovní bazén s přírodně . Provozování venkovního koupaliště s vyhřívaným metrovým bazénem, dětským . Nabízíme indoboar slackline, venkovní šachy, pétanque, beach volejbal, stolní tenis, . Naše koupaliště se nachází v Šáreckém údolí zvaném Divoká Šárka. Najdete zde areál ideální k relaxaci, k aktivnímu odpočinku nebo k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky