úterý 25. března 2014

Virivky spa

Dovozca víriviek NETSPA, grilov REMUNDI,bazénov TOI, pevných kanadských víriviek COASTSPAS. Díky této pružné spolupráci s naší licenční výrobou jsou naše vířivky vybaveny specialitami jako je například LED uklidňující světelná chromoterapie, SPA. Unikátní design a velikosti pro každého. USSPA – český výrobce vířivek pro domácí i komerční provozy a termálních.


Naši zákazníci jsou osobnosti a pro ně tvoříme spa , které vyhovují vysokým . Zapuštěná vířivka Sundance Spas od Aquamarine Spa.

To je designová vířivka Softub s celoročním využitím. Kombinace ohřevu pouze ztrátovým teplem motoru a těla vířivky z PolyBond . S kanadskými vířivkami a bazény SwimSpa se ponoříte do luxusu! Nahlédněte na jedinečné hydromasážní vířivky a bazény s protiproudem! Ve vířivé vaně se snadno odprostíte od starostí a každodeního . Nabízíme vířivé vany-spa, dále mobilní vířivky - spa. Dále vířivé vany-spa Swim- Spa s výkonným protiproudem a Infrasauny.


To jsou kvalitní české vířivé bazény vyrebené od české firmy.

Nyní letní akce levně výprodej. Kvalitné vírivky do exteriéru, interiéru, na záhradu alebo na terasu. Luxusní venkovní vířivky na zahradu. Fonteyn spa americká klasika.


Pohodlný polštář do vířivky s přísavkama, které zabrání v uvolnění sedátka z místa a zajistí jeho stabilitu. Snadné nastavení velikosti a pevnosti pouhým . Venkovní i vnitřní luxusní vířivky ARCTIC SPAS. Profesionální poradenství pro vířivky a jejich montáž. Prodej výřivek a vířivých van.


Umožňuje masážní a relaxační koupele . K dosažení optimálních výsledků, by se měla hodnota pH pohybovat mezi 7. Hodnota neutrálního pH je šetrnější k pokožce a podporuje účinnost . Objevte luxusní vířivky HOTSPRING. Nejmodernější technologie, nejnovější materiály, luxus a bezkonkurenční kvalita. Absolutní hit vašeho domu nebo zahrady bude ideální pro odpočinek, romantické chvíle, rodinnou. Krátké shrnutí, proč si vybrat vířivky pro Vaše potěšení od Just Relax Spas nebo kvalitní nejen venkovní české vířivky IDOL SPAS , si můžete přečíst zde.


Vířivka Lay-Z- Spa Palm Springs. Cenově dostupné spa úplně pro každého.

Výjimečné barevné provedení vířivek pro všechny, kteří jsou připraveni užít si relaxaci, zábavu a pořádnou dávku . Virivka Lay-Z- Spa Palm Springs je luxusná nafukovacia vírivka , do ktorej sa pohodlne posadia osoby. Je teda ideálna na večerné stretnutia s rodinou alebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky