středa 19. března 2014

Plastová popelnice na kolečkách

Plastová popelnice 2l slouží nejen k . SULO 2popelnice plastová , hranatá, s kolečky pro snadnou manipulaci. Popelnice plastová Sulo je s kolečky pro snadnou manipulaci. Objem nádoby činí 2litrů.


Má madla pro snadnou manipulaci. Nádoba je vyrobena z vysoce odolného HDPE plastu , její předností.

Pozor i jen málo vlažný popel v . Kvalitní plastové popelnice na kolečkách s objemem od 80l - 240l. Související zboží nebo vhodné. Slouží nejen k ukládání a následnému vývozu odpadu, zpravidla komunálního, ale i jako nádoba . Nevíte někdo, jak sundat plastová kolečka u popelnice.


Nenašel jsem na nich žádnou pojistku, srazit gumovou paličkou se mi taky nepovedlo. PROTECO popelnice 2L plastová černá s kol. Zboží ihned skladem v centrálním skladu Rousínov-Královopolské Vážany.

Pokud budete zboží vyzvedávat . Charakteristika: popelnice s kolečky a nášlapným otvorem. Vlastnosti: Ze zeleně barveného polyetylénu . Rozměry: Výška 100cm Šířka: 48cm. Vyrobeno z vysokohustotního polyetylenu HDPE.


Při tvorbě objednávky volte dopravce Expres- těžké . Nevýhodou je, že plastová popelnice hůře odolává nárazům, a tak plast praská, je samozřejmě hořlavá. TOOLS popelnice 1l hnědá plastová. Zahradní koše, vozíky, kolečka , popelnice a kbelíky.


Popis: Prodám ještě nepoužitou plastovou popelnici na kolečkách. Tento produkt je možné zaslat pouze Českou poštou, proto ji prosím vybírejte jako dopravce, děkujeme. Pro zvětšený náhle klikněte na obrázek nádoby. Nabízíme prodej plastových kontejnerů a popelnic.


Zelená plastová popelnice s kolečky 120L 10. Osa ke kolečkům na popelnice 1l SULO. Kolečko k plastové popelnici. Náhradní kolečko na plastovou popelnici 120l a 240l MEVA.


Celopryžová kolečka zajišťují snadnou a tichou manipulaci s nádobou.

Pozinkovaná ocelová oska zaručuje . Industry: Jednorázové nádobí a catering-Jednorázové talíře a misky. Proteco popelnice 1L plastová BIO s kolečky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky