čtvrtek 13. března 2014

Servis bazénů

Zajišťujeme profesionální servis bazénů , jezírek a jejich technologií. Jsme vždy připraveni provést rychlý a kvalifikovaný servisní zásah. Jsme společnost s bohatými zkušenostmi v oblasti čištění bazénů , údržby bazénů , údržby bazénové vody a dalších činností spojených s provozem. Naše péče o bazény jejich prodejem nekončí. Stojíme po vašem boku po celou dobu, kdy si budete užívat pohody při koupání na vaší zahradě.


Servis , opravy a montáž bazénových filtrací, čerpadel, potrubí, tepelných čerpadel a dalších zařízení.

Montáž a oprava bazénů z těžké folie. Nevíte si rady s novým bazénem nebo vířivkou? Rádi vám poradíme i navrhneme řešení. Neváhejte nás kontaktovat.


Vzhledem k tomu, že naši technici mají dlouholeté zkušenosti s veškerým sortimentem bazénů , nabízíme kompletní servisní služby pro všechny typy bazénů i . Jsme mladá, úspěšně se rozvíjející firma, založena na bázi dlouholetých zkušeností v oboru návrhů a realizace bazénů v soukromé i veřejné sféře. Specializujeme se na komplexní dodávky bazénů , od projektových prací po realizaci a servis - záruční i pozáruční. Spuštění do provozu vyčištění bazénu a doplňků dezinfekce povrchu bazénu zkompletování bazénové technologie a její příprava na sezónu Čištění čištění .

Zajistíme dodávku prvotřídních technologických zařízení. Zabezpečíme profesionální montáž. Zaručíme bezproblémovou realizaci. Zaštítíme servis bazénové.


V jeho rámci Vám můžeme nabídnout jarní zprovoznění bazénu a . Toužíte po vlastním bazénu nebo potřebujete jen rekonstruovat bazén stávající? RH Pool je zárukou kvality za. Provádíme veškeré úkony spojené s provozem bazénů. Zazimování bazénu , odzimování, celoroční údržba. Kompletní servis všech druhů bazénů.


Diagnostika závad a hledání řešení na. V rámci služeb prodeje a instalace bazénů a jejich zastřešení nabízíme i jejich pravidelnou údržbu, zazimování nebo spouštění provozu bazénu po zimě. Rychlý a kvalitní whirlpool servis od každoročně školených techniků, kteří jsou vybavení špičkovou technikou.


Firma Ekocis zákazníkům nabízí kvalitní záruční i pozáruční servis bazénů a možnost kontroly a údržby. Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci. Zpráva - popis potřebných servisních prací (vyžadováno) . Po zprovoznění Vašeho bazénu jsou Vám naši servisní technici nablízku a připraveni odstranit jakýkoliv Váš problém spojený s provozem .

Z technických důvodů nejsme schopni v současné době zajistit servisní služby. Máme dlouholeté zkušenosti s veškerým sortimentem . Měření chemických vlastností vody běžně provádíme při jakémkoli servisu či údržbě bazénu. Je to nutný předpoklad jak pro správné fungování bazénové. Pomůže Vám provést takzvaný „FACE-LIFT“ Vašeho bazénu ať už se Vám loupe barva ze stěn betonového bazénu , reziví plechová stěna z „vítkovických plechů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky