pondělí 31. března 2014

Prodám nadzemní bazén

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů bazén nadzemní. Ideální pro malé a střední,zapuštěné i nadzemní bazény. Dno může být lehce skosené.


Bazén Bestway Power Steel Deluxe . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Bazar pro dům a zahradu, nabídne možnost prodat vše pro bazény, úpravy zahrad a úpravy domů. Schůdky k nadzemnímu bazénu Tampa Intex, výška 90cm, nosnost 100kg, . Získejte mírně poškozené rozbalené či neoriginálně zabalené zboží za výjimečně nízkou cenu. Prodám nepoužitý pevný nadzemní bazén.


Nabízím k prodeji nadzemní bazén Yorkshire ovál o rozměrch x x m. Je ještě minimálně rok v záruce. Přidám kartušovou filtraci uží. Tou nejlepší možnou variantou z hlediska ceny a dostupnosti jsou samozřejmě zahradní nadzemní bazény.


Ty už dnes nevyžadují odbornou montáž a bazén si.

Summer Fun Bazénová sada Azteck nadzemní oválný 4x 5x 1cm. Včetně filtrace, podložky pod bazén, schůdky. Používaný sezony,nafukovací kruh opraven asi na 3 . Je sběrač hladinových nečistot, vhodný. Z rodinných důvodů prodám výřivku, která byla pouze 2x použita, tedy je jako nová.


Solární ohřev Pyramida je určený pro nadzemní bazény. Máte vybrané filtry: nadzemní. Všechny bazény z řady AZURO si můžete nechat na zahradě postavit jako klasické nadzemní bazény nebo je také můžete buď částečně nebo téměř úplně. Bazénové schody pro nadzemní bazény s plastovými stupni.


Luxusní nadzemní bazén 78x24m s ocelovou konstrukcí, silnou laminovanou PVC folií a plastovými bočnicemi v designu dřeva. Prohlédněte si vhodné zastřešení pro váš bazén a vyberte v bazénovém. Zvolte si délku a šířku zastřešení podle velikosti vašeho bazénu.


A protože možností je celá řada, je čas vyzkoušet si znalosti o provozu těchto bazénů a jejich . Máme tu pro Vás bazény, vířivé vany, vířivky tampa, intex bazény s pískovou filtrací. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát . Bazény nadzemní nebo zapuštěné do země. Ohřívejte vodu zdarma – se solárním panelem Slim 180.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky