čtvrtek 20. března 2014

Parkova lavicka

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Litinová konstrukce lavičky povrchově . Subtilní, avšak dostatečně odolná konstrukce. Hledáte spolehlivého českého výrobce? Vyrábíme městský mobiliář se specializací na parkové lavičky a venkovní odpadkové koše již řadu let.

Již let navrhujeme a vyrábíme parkové lavičky , zastávky, přístřešky, odpadkové koše, stojany na kola, zábradlí,. Parková lavička bez opěradla. Základní parková lavička z pozinkované oceli a sedákem ze dřeva s úpravou lazurovacím lakem. Stohovatelná parková lavička s trubkovou konstrukcí s povrchovou úpravou pozinkováním.


Dřevo chráněno lazurovacím lakem v odstínu teak. Klasická parková lavička s pozinkovanou ocelovou konstrukcí. Po procházce parkem nastává chvíle pro odpočinek.

Příjemné posezení umocněné milým prostředím okolní přírody nabízejí parkové lavičky. Design a použitý materiál umožňují bohatý výběr typů parkové lavičky. Masivní pozinkovaná konstrukce a plastová prkna vytváří tzv.


Velmi stabilní a odolná lavička jak do parků,tak i zahrad. Hliníková konstrukce v černé barvě. Sedací a opěrná plocha je osazena dřevěnými hranoly. Všetko pre váš skla dielňu a kanceláriu.


Liatinová konštrukcia lavičky povrchovo upravená sivou farbou odolnou voči poveternostným vplyvom a oteru. Sedadlo a operadlo sú vyrobené z. Pohodlné vysoké opěradlo a dlouhý sed . Celková odolnost je i při zachování optické . Stohovateľná parková lavička s rúrkovou konštrukciou s povrchovou úpravou pozinkovaním. Drevo chránené lazúrovacím lakom v odtieni tík.


Materiál: tvárna liatina, tropické drevo, nerezové skrutky. Nově navržená varianta městského mobiliáře přidružením stojanu na kola k sedacímu prvku nabízí efektivní . Tvarově pěkná CMI 2místná parková lavička pro vaši zahradu.

Zahradní lavice slibuje příjemné místo k odpočinku a zaujme svým moderním designem. Dětská parková lavička Edita Dětské lavičky Dětská lavička bez opěradla za je vhodná pro mateřské školy , školy, dětská hřiště i vaši zahradu. GRET je atraktivní venkovní lavička s kovovou konstrukcí v kovářské černé barvě. Povrchová úprava kovu je vypalovací práškový lak. Lavička je ideální do parků.


Velice odolná parková lavička se zaoblenými hranami pro vyšší pohodlí při sezení. Robustní design, svařovaná konstrukce a silná prkna. Vyberte si z široké nabídky parkových laviček vysoké kvality zpracování a . Betonová parková lavička s opěradlem vyrobíme i ve vysoce odolném provedení Antivandal ze žárově zinkovaných profilů.


Kovová parková lavička s opěradlem. Je vhodné pro pevné přichycení k zemi. Masivní konstrukce zaručuje maximální odolnost proti vandalismu.


V anglickém městě Barrow-in-Furness probíhá zajímavý experiment. Některé lavičky v místních parcích jsou vybaveny MPpřehrávači, k nimž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky