čtvrtek 20. března 2014

Intex seahawk 4

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je perfektní volbou pro rekreační využití, . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Tento model má vzduchové komory včetně pomocné vnitřní komory . The seahawk is perfect for lake.

I own all rights to the music. This is a short video I made and. Pro rybáře jsou na člunu držáky na rybářské pruty. Model s nafukovací podlážkou.


Set obsahuje pádla a šlapací pumpu. Je vyrobený z extra robustního PVC a síla stěny je mm. Seahawk pro osoby od výrobce INTEX.


Výrobce INTEX Kód produktu . A sturdy inflatable constructed of rugged vinyl with three air chambers, including an inner auxiliary chamber inside the main hull.

Two Boston valves make for . Součástí jsou vesla i pumpa. Nafukovací člun pro osoby, vhodný jak pro pohodové chvíle při rekreaci na klidné vodě, tak i pro rybáře. Toužíte pořídit si nafukovací a rybářský člun pro více lidí? Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . I have an Intex Excursion and I will be following your guide to make a wooden floor.


I purchased one of these last summer and it is one of the best purchases I have made. Definitely a quality raft for this price! Jistota bezpečného nákupu, akční. Prices for intex seahawk -man.


Exclusief peddels en opblaaspomp. Afmeting opgeblazen: 351x145xcmMaximaal draagvermogen: 4kg. Letošní model oblíbeného člunu pro osoby. Free Shipping, Cash on Delivery Available.


Z důvodu neustálého vývoje a zlepšování výrobků si společnost Intex vyhrazuje. Rozměr nafouklého člunu (cm): 351x145x48. The video covers everything from the fabric to dimensions . Ta en tur ut på sjøen i denne flotte gummibåten fra Intex !

Gummibåten er soli sikker og beregnet for personer (opp til 480kg). Båten er designet med kraftig, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky