čtvrtek 27. března 2014

Plechové nádoby

Hodí se na terasu, balkón, ke vstupním dveřím, všude napříč zahrádkou. Dekorační plechové nádoby. Keramické květináče a obaly, plechové nádoby a kyblíky na květiny, obaly se zvířátky, polystonové obaly.


Retro plechovka s uchem v typické vintage barvě vám nejen oživí kuchyni, ale . Plechové nádoby - Pozinkované dekorační nádoby ks. Jedná se především nádoby vyrobené z pocínovaného plechu k plnění barev, ředidel, tmelů a dalších technických náplní s možnosti plnění objemů od 1ml .

Květináč plechový kuželovitý , , Kitchen Herb Garden´´. Vyberte si Sudy, kanystry, nádoby u nás! Klinik box - nádoba na zdravotnický odpad L. Retro, vintage plechové dózy nie sú len akýmsi obalom, ale zároveň slúžia ako pekná dekorácia do Vášho bytu a kuchyne.


U nás v ponuke plechové obaly, . Najděte si u nás tu správnou plechovku! Ať už na kávu, bonbóny či na cokoli jiného :) Krásné vintage barvy rozesmějou vaše poličky a dodají . Nabízíme různé plechovky s vtlačovacím víčkem, ale také plechové kanystry, kbelíky či lahve.

Všechny plechovky lze využít pro uchování a přepravu barev, laků, . Podívejte se na naši nabídku plechových boxů a dóz. Konvičky, plechové nádoby. Výrobky pro „ plechové nádoby “ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše.


Plechový kužel, vhodný k dekoraci 15cm vnitřní prům. Sleva Obal kulatý TARTAN 14cm pozink červený. Kovový stojan na květiny s nápisem Vintage Garden. Stojan je velice povedenou imitací umyvadla s retro kohoutkem na vodu.


Materiál: kov Barva: bílá s patinou . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Online obchod so slovenským handmade dizajnom. Predávaj svoje výrobky aj ty! Plastové nádoby na zdravotný odpad.


Ve městech odnášejí nájemníci odpadky a popel do uzavřených, krytých plechových nádob , popelnic, umístěných někde v zastrčeném koutě dvora nebo chodby . Ponúkame plnenie sprejov . Sběrné nádoby na odpad z ocelového plechu , objem litrů, žárově zinkované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky