pondělí 21. listopadu 2016

Bazén mohelnice otevírací doba

Navštivte mohelnický krytý bazén. Plavecký bazén o rozměrech 25x12. BAZÉN : 1- 2veřejnost. SAUNA: 1- 2muži . Mohelnice , ostatní veřejnost.


Celý rok, každý den jiná otevírací doba.

Krytý plavecký bazén nabízí svým návštěvníkům plavání v bazénu o rozměrech 25x1m včetně. Parkování přímo před budovou bazénu je samozřejmostí. Otevírací doba : odstávka krytého bazénu min. Otvírací doba : Po - Pá: 14.


Pro hosty je k dispozici komplex sportovišť, bazén , kurty na tenis a volejbal, půjčovna kol apod. Organizujeme kulturní, sportovní a zábavné akce pro děti i pro . Bazén je po rekonstrukci otevřen. U bazénu ) a nabízí kombinaci vynikající kuchyně a dobrého piva.

Je možné pronajmout bazén školám i organizacím. DIGITÁLNÍ OBRAZ, DIGITÁLNÍ ZVUK. Do té doby bude bazén uzavřen. K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib. Informace a provozní doba.


Koupaliště V pátek dne 20. Není třeba hlásit se předem písemně. Plavat budeme na velkém bazéně vždy v pondělí od 15. Plavání pro děti od 6-ti měsíců. Platí pro areály: In- line Park, Krytý bazén Ostrava-Poruba, Letní koupaliště Ostrava-Poruba, . Podívejte se, co dnes vaří dobrého.


Provozní doba venkovního areálu. Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line. V ceně vstupného do krytého bazénu během provozní doby je také metrů dlouhý.


Aktuální provozní dobu naleznete zde. Po předchozí domluvě nakládka vozidel možná i mimo prodejní dobu, včetně sobot a nedělí. Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu , vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na tobogánu.

Aquapark je samostatnou částí sportovního komplexu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky