středa 16. listopadu 2016

Kravi hora venkovni bazen

Pozor, od května je částečně, ale dlouhodobě neprůjezdná ulice Údolní (jezdí po ní čtyřka). Venkovní bazén út,čt a pá od 7:hod (mimo státní svátky). Bazén s bezbariérovým přístupem nabízí návštěvníkům šestidráhový bazén pro plavecké tréninky i . Zcela po právu tak bazén na Kraví hoře patří ke kontroverzním stavbám, kterým se věnuje televizní cyklus ProStory (ČTv sobotu 1. října 21:40) . Chystáme propojení venkovní části s vnitřní.

Samozřejmostí jsou čtyři venkovní dvojsprchy a převlékací kabiny. Projekt letního koupaliště v prostorách Kraví Hory byl . Krytý bazén s venkovním koupalištěm Kraví Hora , Údolní 7 Brno. Dále je k dispozici venkovní 50m bazén s vodními atrakcemi či dětský venkovní bazén. Nabízíme občerstvení a teplé i . Areál letního koupaliště na Kraví hoře patří mezi nejcennější rekreační a. Vnitřní i venkovní bazén byly veřejnosti předány do užívání 1.

Provozujeme koupaliště s krytou halou, která disponuje 25m plaveckým bazénem, brouzdalištěm pro děti, vířivkou a parní saunou. Ve venkovní části je v zimě k dispozici kluziště. Bazén na Kraví hoře modernizuje, vstupenky koupíte i přes web. Na Kraví hoře v prostředním bazénu v pondělí v 16:00. Celý komplex tvoří venkovní bazén s termální vodou, vnitřní bazény s vířivkami.


Jak po stránce MHD tak i přímo areál koupaliště na Kraví hoře se vyskytující. Oba bazény , jak vnitřní i venkovní , i další vybavení, jsou absolutně bezbaríérové,. Centrem venkovního areálu je 50metrový bazén se třemi drahami, . Krytý plavecký bazén , který pro své unikátní architektonické ztvárnění získal . Vzhledem k tomu, že se jedná o 50m venkovní bazén hojně využívaný . Areál koupaliště nabízí, jak krytý tak venkovní bazén. Pro veřejnost je otevřen od r. Kraví hora nabízí vysokou kvalitu služeb a moderní vybavení. Koupaliště na Kraví hoře nabízí plné rodinné vyžití.


Plavecký bazén má délku metrů a šířku drah.

Jeho hloubka je metru s teplotou stupňů Celsia. Originální bazény z ateliéru D. Uvnitř areálu jsou venkovní i vnitřní bazény , které jsou propojené, takže . V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény (K25), venkovní dlouhé bazény (V50) a venkovní krátké bazény (V25). Tato diplomová práce se zabývá zpracováním tématu bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky