pondělí 21. listopadu 2016

Teleskopická vrata

Výroba a montáž teleskopických vjezdových posuvných bran. Teleskopické dvojdílné a teleskopické trojdílné brány od brany. Také je díky jejímu použití možné vybudovat širší průjezd než s . Nabízíme kvalitní posuvné brány a automatická vrata.


Posuvné brány a automatické vrata. Naše dlouholeté zkušenosti v .

Plně funkční teleskopickou bránu může vidět u nás v provozovně, kde jí Vám rádi předvedeme. Hlavní výhoda teleskopické brány je potřeba menšího bočního prostoru, kam brána zajíždí. Vjezdová vrata posuvná na kolečku jsou vyrobena na principu zasouvání rámu po pojezdové liště, která je. Dále si lze objednat vyrovnávací . Vrata Ploty Zábradlí Schodiště.


Dnešní moderní garážová vrata neslouží jen k pouhému uzavření garáže nebo jiného. Rozsáhlý výrobní program vrat a pohonů pro průmysl a řemesla. Garážová vrata , automatické dveře, průmyslová vrata a brány od předního českého výrobce TRIDO.

Profi poradenství a servis. Pokud nemáte u domu dostatek místa pro odsunutí brány, tak teleskopická brána je. Uspoří boční prostor a zároveň i čas, neboť se teleskopická brána zavírá rychleji. Jsme rodinná firma a zabýváme se výrobou a montáží garážových vrat , . Výroba bran a vrat s možností jak řešit uzavírání vašeho vjezdu na pozemek či. Speciální vrata vybavená výkyvnými panty jsou určena pro pozemky se.


Hangárová posuvně skládací vrata. Speciální teleskopické řešení posuvných vrat umožňuje uzavření vjezdu o šírce do . Altoma, léty prověřený specialista na garážová vrata Hormann. Automatické dveře teleskopické.


Montáž a servis plotů, vrat a bran Rudná. Vyrábíme a montujeme teleskopické posuvné brány dvojdílné a teleskopické. Jednokřídlá protipožární posuvná vrata. Svou produkci soustředíme také na výrobu bran teleskopických , nerezových a . Kategorie: Kování bran a vrat.


Produkt: Sestava kování pro výrobu posuvné teleskopické brány dvoudílné do 4m průjezdu. Vladimír Antušák - ANTTECH M.

Jednotlivé sekce posuvně skládacích vrat jsou vyrobeny z panelů sendvičové konstrukce o tl. Zadání Poptávám firmu na výrobu, dodávku a montáž dvoudílné teleskopické (zasunovací) pojezdové brány. Protipožární vrata (uzávěry) Protipožární vrata jsou nedílnou součástí všech.


SLIDE TT domoferm SLIDE TT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky