čtvrtek 17. listopadu 2016

Fiskars vytrhavac plevele

Vytrhávače plevele Fiskars zatočí s každým plevelem. Teleskopický vytrhávač plevele pro pohodlné vytrhávání . Fiskars vytrhávač plevele - vypichovač plevele pro pohodlné vytrhávání plevele, velmi vhodný pro vytrhávání pýru. Je lehký a snadno se s ním pracuje.


Je určen k ničení bodláků, pampelišek a dalšího plevele bez použití.

Pracovat lze ve vzpřímené poloze bez nutnosti vykopávání . Unsubscribe from CeskyKutil? AgroBio Bofix na hubení plevele, 5ml. S vytrhávačem plevele od Fiskars je to opravdu snadné.


K tomu, abyste se zbavili plevele ve svém . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mimo jiné také odstraňují plevel bez předchozího použití toxických . Ahojky, máte někdo zkušenosti s vytrhávačem plevele od Fiskarsu ?

Už jsem zkusila několik postřiků na pampelišky, ale nezabírají (Bofix a pod.) . Lehký nůž na spáry pro odstraňování plevele na terase nebo v úzkých místech na zeleninovém nebo květinovém záhonu. Ocelová čepel nože se vejde do . Má čelisti s velkým dosahem , které kořen uchopí ze všech stran a plevel odstraní, aniž by spolu s ním . Běžná cena bez DPH:78Kč Běžná cena s DPH:94Kč Naše cena bez DPH:78Kč Cena s DPH:94Kč. Praktický vytrhávač plevele s lehkou konstrukcí pro pohodlnou práci ve. Jednoduše a účinně odstraňuje . Snadné a pohodlné použití, díky lehké hliníkové násadě. Zbavte se plevele třemi jednoduchými kroky: zašlápnout hroty vytrhávače kolem plevele - přitažením . Kolikrát se stane, že než lopotnou práci dokončíte, můžete . Produkt není na pobočce skladem.


Tento produkt už bohužel nemáme v . Popis: Dobrý den, prodám málo používaný vytrhávač plevele. Nová ergonomická rukojeť pro snadnější uchopení. Jeho čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ve větší hloubce.


Velice jednoduchá a pohodová práce ve . Ergonomický vytrhávač plevele s čelisti z kvalitní nerezové oceli Vám ušetří záda při odstraňování plevele.

Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Hmotnost 9g, délka 9mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky