pátek 11. listopadu 2016

Dřevěná schránka na klíče

Hledáte dřevěná skřínka na klíče ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Schránka na klíče obdélníková. Dřevěná krabička na klíče z čerstvého . Ve dvířkách je otvor ve tvaru klíče. Uvnitř skříňky praktické .

Ručně malované dřevěné skříňky na klíče. Nabízím dva rozměry skříněk. Na dvířkách je odnímatelná plocha s již vyznačeným místem pro vaše fotografie. Další produkty v kategorii . Provance - na klíče patinovaná. Pejsek i kočička jsou vyřezaní z překližky, ručně malovaní.


Obrázek je dozdoben konturami. Udělejte si radost dřevěnou skříňkou na klíče. DVOJ-domeček na čajové sáčky - SRDCE ZAVÁDĚCÍ CENA !

Novinka, kterou zakoupíte pouze v našem e-obchodu ! Dvojdomeček na čajové sáčky má velmi . Originální závěsná skříňka s průhlednými dvířky se kterou už budete vědět, kde se všechny vaše klíče nacházejí a nebudete muset strávit dlouhé hodiny . Celá skříňka je přelakovaná, vzadu má očko na zavěšení a uvnitř jsou přidělány háčky na klíče. Věšák na klíče v podobě skříňky s motivy motýlů. Tento typ schránky na klíče je vyrobena z JILMU. Dostupnost: Skladem více než 10. Cena uvedena vždy za jednotku.


Prosklená dvířka zdobená černým motivem. Dva otvory pro uchycení ke zdi. Popis: 22cm otevřená 44cm od zdi 5cm . Nástěnná dřevěná skříňka na klíče KEYS.


S dvířky na magnet, uvnitř háčků. Na spodní části háčky ve tvaru kovových masivních šroubů. Toužíte po té nejkrásnější domácnosti široko daleko? Tato skříňka na klíče poslouží jako praktické a pohledné uložení vašich klíčů na jednom místě. Skříňka je vyrobena z přírodního smrkového dřeva.


Pořiďte si tuto nádhernou skříňku na klíče s motivem květů a sklem v přední částí, které je ozdobeno nápisem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky