úterý 22. listopadu 2016

Plastový sud s víkem

Hledáte plastovy s sud vikem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Sudy jsou vyrobeny z HDPE. Velký plastový sud na dešťovou vodu. Vhodný pro umístění pod okap, kde do něj nateče čistá dešťová voda, kterou poté můžete využít pro .

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plastové sudy. Sud barel na vodu s vikem plastovy 160l. Popis: Sud vhodný i na pitnou . Materiál - PE Hmotnost - kg.


Zahradní sud je vhodný na vodu na potraviny (např. kvas). Jsou vhodné pro přepravu a skladování nebezpečných látek,. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.

Snadno uchopitelný rukou v rukavici. Značkový plastový sud s víkem a uzávěrem - vhodný i pro ADR přepravy ! Plastové víko zajištěné kovovou sponou. Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). L pákový uzávěr bez obruče modrý po léčivech.


Velmi odolný plastový sud s nasazovacím víkem pro pákový uzávěre, bez kovové přezky na . Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s černým víkem , odstín barvy se . Svěrací kruh je pozinkovaný. U nás najdete plastové sudy se šroubovacím víkem o objemu 5l, 10l, 20l, 30l, 40l, 50l a 65l.


Také si můžete vybrat dvouhrdlé plastové sudy na vodu. UN homologace pro pevné a pastovité latky. Vzducho- a vodotěsné díky šroubovanému víku s . Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.

Certifikovány pro skladování a transport nebezpečných pevných a pastovitých látek, vhodné na potraviny. Vyrobeny z polyetylenu, vhodné pro teploty -°C až . Díky víku uchováte vodu od vnějších nečistot. Vhodné a praktické do každé zahrady.


Sud na nakladání zelí nebo okurek v platovém provedení se stane skvělým pomocníkem. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, . Záloha při půjčení stroje dle dohody. Z důvodu ověření dostupnosti strojů na půjčovně, je možné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky