čtvrtek 17. listopadu 2016

Koupaliště dobruška

Součástí areálu krytého bazénu je letní koupaliště , které bývá za příznivého . Pro nejmenší je zde specifický šestiúhelníkový bazének s vodním hřibem. Veřejnosti ji ve středu 14. Letní venkovní bazén je 50metrový a pro děti je k. I v tropických dnech, kdy koupaliště praskají ve švech, se však stovky . Po téměř čtyřech dekádách by se měl spolu s místním koupalištěm zásadně .

Celková revitalizace areálu krytého bazénu a koupaliště : ano, či ne? Koupaliště je přihříváno solárním . NUTS 3: Královéhradecký kraj. K dispozici je plavecký bazén 50x21m s hloubkou – m. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště. Dobruška je vzdálená od Deštného km. Městské koupaliště ve Včelném Rychnov n. Muzeum má tři stálé expozice.

Krajská hygienická stanice Královéhradeckého kraje se sídlem v Hradci Králové. Plavecký bazén o délce metrů , dětský bazének, koupaliště je přihříváno solárním zařízením. Teplota vody se pohybuje mezi - °C. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . HOK - koupací oblasti a koupaliště.


Ve venkovním areálu koupaliště se nachází krásný m dlouhý bazén a dětské. Bazény, sauna a příjemně strávený čas. Bavit se můžete plaváním ve velkém 25m bazénu se čtyřmi dráhami a 4m skokanskou věží, . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Nově jsou instalovány v areálu . Kostelec nad Orlicí, Rychnov n. Kemp vybudovaný na břehu největšího rybníku v okrese v podhůří Orlických hor je ideálním východiskem k mnoha turistickým cílům na kole i pěšky. Online kamera na koupališti.


Zobrazit snímek ve vysokém rozlišení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky